A stílusos balerinacipő idén tavasszal nem csak a francia nők ruhatárában kap fontos szerepet, az utcai divat ismét felkarolja 2024-ben a klasszikus fazont. Minden stílusban mutatós és nőies.

hirdetés

Balerinacipő viselése tavasszal sikkesen, stílusosan

A francia divat meghatározó a nőies megjelenésben, a párizsi hölgyek ugyanis remek inspirációt nyújtanak öltözködésükkel. Még a szimpla hétköznapi szettjeik is izgalmasak és sikkesek, pedig semmi extrával nem turbózzák fel az összhatást. Egyszerű kulcsdarabokra alapozzák a stílusos megjelenést, az igazi klasszikusok erejében hisznek.

Nem csupán a ruhákkal trükköznek mesterien, a kiegészítőkre szintén nagy hangsúlyt helyeznek. Az apró részletek esetében sem a feltűnő és kirívó dolgokat részesítik előnyben, abszolút a letisztult, könnyed elegancia vezérli a hétköznapi öltözködésüket.

A balerinacipő mindig fontos szerepet töltött be a francia ruhatárban, idén tavasszal sincs ez másként. A legsikkesebb darabok egyszerűek, letisztultak, mégis elegánssá teszik még a legszimplább összeállítást is.

 

A balerinacipők kissé háttérbe szorultak az elmúlt években, noha már tavaly tavasszal is érzékelhető volt, hogy a klasszikus fazon újra a népszerűségi lista élére tör. A felkapottsága cseppet sem véletlen, önmagában olyan nőiességet sugároz, hogy a legunalmasabb összeállításokat is sikkesebbé varázsolja.

Minden stílushoz passzol, akár lazább szettekkel is össze lehet boronálni. A francia nők sem kedvelik a feszengős outfiteket, a kényelem és a stílusos megjelenés az ő ruhatárukban egyáltalán nem zárja ki egymást. Az apró részletekre figyelnek, például a cipő árnyalatához igazítják a szett többi darabját, ezzel érik el a harmonikus összhatást.

Bár sokan a csinos, nőies külsőt a magas sarkú cipők viselésével állítják párhuzamba, nem feltétlenül kell magas sarkakon egyensúlyozni egész nap ahhoz, hogy valóban vonzó és elegáns legyen a megjelenés. A balerinacipő éppen olyan csinos lehet, és stílusossá tudja tenni a megjelenést. Ráadásul a jól megválasztott fazon még kényelmesnek is bizonyul egy hosszú nap folyamán.

Szoknyával és nadrággal egyaránt bevetheted az efféle topánokat, a francia nők kedvenc tweedblézereivel pedig a klasszikus Chanel-stílus alapjait fektetheted le, ami igazán elegánssá varázsolja a mindennapi szetteket.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés