A francia nők szerint ezek a tavaszi kulcsdarabok nélkülözhetetlenek a sikkes, kifinomult ruhatárból. Mindig követik a trendek változását, de a nőiességről soha nem mondanak le.

hirdetés

Közeleg a szezonváltás, itt az ideje átnézni a tavaszi ruhatárat. A legtöbb tavalyi holmi abszolút megállja a helyét az idei divatban, azonban időnként nem árt selejtezni egy kicsit az otthoni repertoárt, illetve beszerezni néhány frissítően nőies ruhadarabot, amivel könnyedén felturbózható a mindennapi megjelenés. A francia nők tippjeivel egyszerű kulcsdarabok segítségével érheted el a nőies, sikkes és kifinomult összhatást.

A francia nők szerint ezek a legfontosabb tavaszi kulcsdarabok

Blézer

A tailoring divattrendnek köszönhetően a francia hölgyek továbbra is előnyben részesítik a blézert a szimpla, lezser farmerkabátokkal szemben. A kifinomult elegancia hívei, ezzel az egyszerű, ámde annál sokoldalúbb ruhadarabbal pedig még a szimpla farmernadrágok is sokkal nőiesebb fényben tűnnek fel. Idén a tweedverziók még az átmeneti kabátokat is helyettesíteni tudják, nem véletlen, hogy a francia stílus képviselőinél olyan népszerű a vastagabb anyagú, sikkes verzió.

Kardigán

A kardigán nem csupán az őszi-téli divatban igazi kulcsszereplő, a francia stílus kedvelői tavasszal is viselik a kedvenc gombos fazonjaikat. Szoknyák mellett nőies, farmerek mellett lezseren elegáns összképet eredményeznek a kötött darabok, nagyon fel tudják dobni a hétköznapi megjelenést. A melegebb napokon lazán, kigombolva is viselheted őket, ettől még egyedibbé válhat az outfit.

Ballonkabát

Abszolút nem hiányozhat a listáról az elegáns, letisztult ballonkabát, a francia sikk követői évről évre a népszerűségi lista elejére helyezik a klasszikus fazont. Tavasszal rendkívül praktikus viselet, ráadásul a legunalmasabb, legegyszerűbb szettekbe is belecsempészi a kifinomult sikket, igazán sikkes benyomást kelt. A ballonkabátok között idén is a barna a nyerő!

Galléros pólók

A galléros pólók irányzata idén alaposan felrázza a tavaszi trendeket, a francia nők pedig imádják az efféle sportosan elegáns fazonokat. Nyakig begombolva és finom V kivágással egyaránt divatos és stílusos megjelenést eredményeznek a csinos pólók – szoknyával, elegáns nadrágokkal és farmerral egyaránt szívesen párosítják őket.

Ejtett vállú felsők

Sokan egyáltalán nem szeretik mutogatni a dekoltázsukat, a stílusosabb francia hölgyek pedig általában abszolút a visszafogott eleganciára alapozzák a megjelenésüket, amibe tényleg nem fér bele a látványos kivágás. Az ejtett vállú felsőkkel azonban egyszerűen kiküszöbölhető a túlzó, kihívó összhatás, miközben a nőies, vonzerőt hangsúlyozó megjelenés is garantált.

Csíkos ingek

A csíkos ingek trendje csak most fut fel igazán, noha a francia hölgyek már évek óta imádják az egyszerű, mégis nőies darabokat. Bár idén leginkább a pöttyös holmik tarolnak majd, a tavaszi időszakban a klasszikus csíkokkal sem lehet mellényúlni. A lezseren elegáns összkép megvalósításához szimpla fehér atlétával vagy pólóval boronálják össze a bő fazonú ingeket.

Midi ceruzaszoknya

A midi fazon sokak szerint abszolút előnytelen, ráadásul, ha egyenes szabású szoknyáról van szó, garantáltan lerombolja a nőies összképet. A francia stílus kedvelői ezzel szemben örvendeznek a ceruzaszoknyák trendjének, a klasszikus, elegáns fazon ugyanis visszatér idén tavasszal az utcai divat vérkeringésébe. Elegáns, sikkes és megfelelő kombinációban kifejezetten csinos megjelenést kölcsönöz.

Balerinacipők

A francia nők nem viselnek mindig magassarkút, sőt, számukra nem ez a legkézenfekvőbb divattrükk a nőiességhez vezető úton. Imádják a lapos fazonokat, a balerinacipők és kényelmes topánok visszatérése abszolút nekik kedvez. A tavaszi divatban praktikusan alkalmazható a retró fazon, amely elegáns szettekhez is remek választás!

Törpesarkú, pántos cipők

Természetesen nem csupán a lapos cipők palettájáról válogatnak, a törpesarkú, pántos fazonoknak is ott a helye a tavaszi ruhatárban! A francia nők imádják a különleges, mégis letisztult és elegáns ruhadarabokat, kiegészítőket, nem meglepő, hogy egy ilyen nőies fazon is ott szerepel a listájukon.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés