A nyári szettek összeállítása olykor fejtörést okoz, pláne, ha utazásra pakol az ember lánya. A tikkasztó hőségben nem könnyű csinosnak, nőiesnek maradni, ezért sosem árt egy kis inspiráció. A kedvenc divatbloggereink nyaralós öltözékeiből válogattunk, amelyek ideálisak szinte bármilyen alkalomra!

hirdetés

A nyár nagy része már eltelt, ám legtöbben erre az időszakra időzítik a nyaralást, pihenést. Úgy tűnik, idén elkényeztet minket az időjárás, hiszen sok meleg napban volt részünk, és még augusztusban sem kell elbúcsúznunk a strandidőtől.

A vakáció ideje alatt általában előkerülnek a kényelmes, lenge anyagból készült ruhadarabok, amelyek városnézéshez, vízparti programokhoz egyaránt ideálisak. A nőiességnek sem kell háttérbe szorulnia, ebben segítségedre lehetnek a laza szabású, romantikus hangulatú kreációk.

Nem árt kánikulabarát ruhákat is pakolni a bőröndbe, melyek közül most előnyt élveznek a maxi fazonok. A hosszú szoknyák és egészruhák nem csak a vízparti miliőhöz passzolnak, a visszafogottan nőies verziókban akár étteremben is megjelenhetsz.

Az alábbi bloggerek megadják az inspirációszikrákat, hiszen profin kombinálják a lezseren nőies darabokat. A legtöbb szerelésben tetten érhető a kötetlen, utcai elegancia, ami nem ellensége a kényelemnek. A ruhadarabok kiválogatásánál ihletet adhat a hely hangulata, ám a komfortos, laza holmik mindenképp prioritást élveznek, attól függetlenül, hogy városnézés vagy vízparti sütkérezés szerepel a programtervben.

Nőies, sikkes nyári szettek, világutazó nőktől

A spanyol Sara igazi világutazó, szinte az összes országban járt már. Stílusa eklektikussága azon alapszik, hogy öltözékeit gyakran inspirálja egy-egy helyszín vagy táj atmoszférája. Ruhatárában jelen vannak a nőies, romantikus szabásvonalú egészruhák, a fodros részetekkel kiegészített felsőrészek, valamint a vagabond megjelenésre jellemző bohém stílusjegyek. A nyári szettjei roppant izgalmasak, ugyanakkor az aktuális trendekhez is tökéletesen igazodnak.

A lezser maxiruhák nem hiányozhatnak a bőröndből! A könnyed anyagoknak köszönhetően ideálisak a kánikulában, kényelmes cipővel kombinálva tökéletes viseletnek bizonyulnak a városnéző és strandolós alkalmakra. Elegánsabb kiegészítőkkel variálva pedig az esti vacsorához is felkaphatod a kedvenc darabod.

Idén nyáron reneszánszukat élik a nyolcvanas évek divatjából átemelt kétrészes szettek, melyek változatos formában bukkannak fel a kínálatban. A listáról ezeket sem érdemes lehagyni, mert jól kombinálhatóak, és akár külön-külön is viselhetőek.

A lenvászonból vagy pamutból varrt ingeknek sem szabad otthon maradniuk! Jól variálhatóak, pár apró trükkel pedig könnyedén csinos felsőrésszé alakíthatóak, így szoknyákkal, nadrágokkal egyaránt jól mutatnak.

A gyönyörű Julie a nőiesen lezser fazonok mestere, pár éve az egyik ruhamárkánál jelent meg kapszulakollekciója. A divatblogger mindig nagyon laza, ám a csinosabb szabásokat is kedveli.

A rövid, nőies ruhák tökéletesek városnézésre, ezeket a darabokat kiegészítheted szalmatalpú cipővel vagy szandállal. A hűvösebb estéken egy lenge inget is felkaphatsz az alapruhára.

A fodros, húzott felsőrészek a nyaralás tökéletes darabjai lehetnek, hiszen minden stílusban megállják a helyüket, és ideálisak egy esti sétához vagy kimerítő barangoláshoz. Rövidnadrággal, szoknyával, hosszú farmerral egyaránt jól mutatnak, elképesztően sok módon viselheted őket.

Az egzotikus Tara évek óta utazik, és különleges képeivel a világot is meghódította. Nagyon figyel az összhangra, ezért minden szerelése tökéletes harmóniában van a háttérrel. Látszik, hogy jól megkomponáltak a szerelései, és az utazásait alapos kutatás előzi meg.

A fehér ruhák nyújtotta letisztultságot, eleganciát a nyaralás során is kiélvezheted. Rengeteg hasonló darabot találhatsz az üzletekben, szalmakiegészítőkkel pedig nagyon csinos lesz az összhatás. A világos árnyalat másik előnye, hogy remekül mutat a szépen lebarnult bőrön.

A színes, mintás, romantikus ruhakreációk az utóbbi években szinte ellepték az üzleteket. A díszített darabokhoz már nem szükséges sok kiegészítő.

 

Kiemelt kép: collagevintage, taramilktea, sincerelyjules / Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés