A magas sarkú szandálok még a legunalmasabb szetteket is különlegesebbé, nőiesebbé varázsolják. Mutatjuk, mivel kombinálhatod őket a nyári szezonban.

hirdetés

Magas sarkú szandálok stílusosan a mindennapokban

A magas sarkú lábbeliket sokan kizárólag elegáns események alkalmával vetik be. Tény, hogy az efféle darabok valóban eleganciát csempésznek a szettbe, azonban ez nem jelenti azt, hogy csupán fontos rendezvényeken, netán a munkahelyen lenne megengedett a viselésük.

Persze többen kifejezetten ódzkodnak a magas saroktól, ugyanis hamar fájni kezd a lábuk az emelt sarokkialakítás miatt, azonban a kényelmesebb darabokban akár egy egész napot is simán végig lehet sétálni. Nagyon fontos, hogy megfelelő, minőségi cipőre essen a választás, amely a lehető legjobban illeszkedik a lábformához, így elkerülhető a sajgó érzet.

Idén nyáron a tűsarkú és a tömbsarkú darabok egyaránt hódítanak az utcai divatban, sokan a legelegánsabb cipőjüket is simán bevetik egy átlagos munkanap alkalmával. A galériában inspiráló összeállításokat mutatunk, amelyeket egytől egyig a magas sarkú szandálok tesznek különlegessé és igazán nőiessé.

 

Noha alapvetően elegáns lábbelikről van szó, a magas sarkú szandálok a lezserebb darabokkal éppen olyan remekül mutatnak. A hanyag elegancia egyébként is rendkívül trendi manapság, így egy szimpla farmerrel, lazább nadrággal is bátran kombinálhatod a stílusos nyári szandálodat.

A midi, illetve maxi fazonú ruhákról sem szabad megfeledkezni. Ezek a darabok azok, amelyektől a legtöbb nő kifejezetten tart, nem véletlenül. Alacsony termet esetén sokan abszolút mellőzik az egyébként rendkívül csinos és sikkes hosszú ruhákat, melyek könnyedén összetömöríthetik az alakot.

Nem feltétlenül kell lemondani róluk, ugyanis magas sarkú szandálok mellett kifejezetten előnyösek. A magas sarokkialakítás nyújtja a lábakat, karcsúsítja a sziluettet, ezáltal bárki számára lehetővé téve a maxiruhák, illetve a lábszárközépig érő darabok viselését. Ám a ruha szabása éppúgy sokat nyom a latban.

Idén minden verzióban sikkesek a nőies darabok. A tömbsarkú változatok kényelmesebbnek bizonyulnak egy hosszú nap során, egy fokkal kevésbé terhelik a lábakat. A tűsarkú verziók nőiesebb, elegánsabb összképet eredményeznek, azonban hosszú városnézésre nem kifejezetten alkalmasak, már kevésbé bizonyulnak komfortosnak.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images for Gerit Kling/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés