A kifinomult öltözködés és a nőies stílus sokszor a legapróbb részleteken múlik. A gyönyörű stylist szettjei egyszerűek, mégis lenyűgözően mutatnak, bőven lehet belőlük ihletet meríteni.

hirdetés

Finom, nőies stílus egyszerűen, stylist tippjeivel

A hétköznapi öltözködésre a legtöbben nem szánnak túlzottan sok időt, ugyanis a reggeli rohanásba aligha fér bele a többszöri átöltözés és tervezgetés. Nem feltétlenül kell órákat tölteni a gardrób és a tükör előtt, csupán néhány apróságot érdemes szem előtt tartani a sikkes, nőies stílus megvalósításához. Eleinte nem egyszerű megtalálni a stílusos kombinációkat, ám idővel már kisujjból jönnek a harmonikus variációk, melyeknek minden részletéből összhang árad.

A gyönyörű stylist igyekszik olyan divattippekkel szolgálni, amelyek megkönnyítik a hétköznapi öltözködést. Célja, hogy segítsen megtalálni követői számára a bennük rejlő nőiességet. Lezseren elegáns szettjei egyszerű alapdarabokból állnak, mégis van bennük valami plusz, valami olyanfajta stílusesszencia, amely varázslatosan sikkessé teszi a megjelenését. Nem kell túlgondolni az összeállításokat, a trendi, határozottan nőies kiállás abszolút a legapróbb részleteken áll vagy bukik.

A pulcsit csak kiegészítőnek használja

A változékony tavaszi időjárás remek lehetőségeket kínál a réteges öltözködésre. Elegendő csupán egy picit eltérni a megszokottól, s máris nőiesebb, sikkesebb lesz az eredmény. A csinos stylist kissé más formában viseli a vastag kötött pulóvereket, így elképesztően stílusos az összhatás. A felsőket hanyagul a hátára teríti, a kötött anyag így kellőképpen melegíti a hátát, azonban a megjelenés egészen más formát ölt.

Hűvösebb időben még a sikkes, csinos ballonkabátra is rádobja a kötött pulcsit. Ez a kombináció elsőre talán furcsának tűnik, azonban az eredmény önmagáért beszél.

Nagyon figyel az apró részletekre

Ha a blézer gombja aranyból van, a csinos stylist máshol is visszahozza az elegáns árnyalatot. A nőies stílus kulcsa az összhangban rejlik, amennyiben a kiegészítők passzolnak egymáshoz, a lenyűgözően ízléses, kifinomult összhatás abszolút garantált. Célszerű az ékszerekkel, gombokkal, cipővel és táskával ügyesen trükközni, a legjobb, ha az apró részletek több ízben is visszaköszönnek a szett részeként.

Elegáns ing hanyag, lezser stílusban

Az ingekkel kapcsolatban a legtöbbeknek van egy határozott elképzelése, miszerint az elegáns holmi csak és kizárólag úgy viselhető, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Gyerekként szinte mindenki végighallgatta, hogy ne legyen pacuha, tűrje be rendesen azt az inget, hiszen az elegáns megjelenésbe nem fér bele a hanyag öltözködés. A csinos stylist abszolút szembemegy az elvárásokkal, könnyeden és lazán viseli a csinos, finom darabokat, az összkép pedig éppen ettől válik elképesztően stílusossá.

A farmernadrág így lesz igazán sikkes

Az egyszerű vékony felső vagy póló, valamint a bő szárú farmernadrág kombinációja talán a legkényelmesebb párosítás a hétköznapok során. Kellően lezser, mégis sikkes összképet teremt, ha egyetlen apró részletre odafigyel az ember lánya. A stylist minden alkalommal egy különlegesebb, feltűnőbb blézerrel idézi elő a nőies stílust. Nem feltétlenül kell, hogy élénk árnyalatú vagy mintás legyen az adott darab, ha már az anyaga különleges, látványos lesz a változás. Egy tweedanyagú blézer például remekül mutat a tavaszi szettek részeként.

Kiemelt kép: Loida Suárez/unapizcadecaos/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés