A téli öltözködés sokak számára kihívást jelent, már ha a sikkes elegancia a cél. A hétköznapi szettek összeállításánál nem csupán a trendi összképet kell figyelembe venni, a meleg holmik rétegezése legalább annyira fontos. A divatos, finom és harmonikus stílusról a hideg szezonban sem kell lemondani, az ízléses eredmény egyszerű trükkök segítségével könnyedén elérhető. Ez a csinos divatblogger nap mint nap megmutatja, hogy a nőies stílus hogyan valósítható elő ötven felett szimpla alapdarabok segítségével.

hirdetés

Sikkes, nőies stílus 50 felett egyszerű alapdarabokkal

Habár a téli szezonban nem egyszerű megoldani, hogy a hétköznapi szettek divatosak, sikkesek és kellőképpen melegek is legyenek, a feladat mégsem lehetetlen. Tény, hogy a különböző vastag rétegek összeboronálása sokszor nagy kihívást jelent, az ötven felett járó blogger azonban rendszerint bebizonyítja, hogy a nőies stílus nem áll távol a téli hidegben viselhető szettektől. Mesterien trükközik az egyszerű alapdarabokkal, lenyűgözően ízléses összeállításokat kreál.

A kabát meghatározó eleme a téli szetteknek

Mivel a téli időjárás vastagabb kabátot igényel, ez a ruhadarab az, ami nagyban meghatározza a szettek stílusát. Ha valaki követni szeretné az aktuális trendeket, nincs miért aggódnia, ugyanis az idei felhozatal abszolút széles kínálatot biztosít. Ötven felett remekül mutatnak a könnyedebb, letisztult darabok, de a vagány verziókkal sem lehet mellényúlni. A kicsit bevállalósabbak simán választhatnak egy bundával megbolondított bőrkabátot, de a műszőrme és a szövetfazonok szintén népszerűnek számítanak.

Monokrómban minden nőiesebb

Ha egyetlen árnyalatra épül az összeállítás, szinte teljesen mindegy, hogy milyen stílusú ruhadarabokból épül fel a szett, az eredmény garantáltan nőies lesz. Az ötven feletti blogger rendszerint visel bézs, illetve fehér tónusú holmikat, nem véletlenül. Még a szimpla melegítők, laza, hétvégi kombinációk is ízléses eredménnyel szolgálnak, ha a színpaletta nagyjából azonos verziókat vonultat fel.

A magas sarkú csizma már önmagában sikkes

Nem is kérdés, hogy a legegyszerűbb megoldás, ha magas sarkú csizma egészíti ki a sikkes szerelést, ez az aprócska részlet ugyanis még a szimpla alapdarabokat is nőies szintre emeli. Egyszerű és kortalan trükk, nem csupán ötven év felett válik be, gyakorlatilag bármely korosztály számára megoldásként szolgálhat. A csinos divatblogger ruhatárában a finomabb, elegánsabb lábbelik mellett vagányabb verziók éppúgy megjelennek, az összkép mégis minden esetben sikkesen elegáns kisugárzást kölcsönöz neki.

A fagyosabb napokon nem feltétlenül kell tízcentis sarokkal ellátott lábbelit viselni, ugyanis igencsak veszélyes lehet az egyensúlyozás szempontjából. Már egy mini tömbsarok segítségével is elérhető a kívánt hatás.

A rétegek halmozása így a legmenőbb

A legtöbben a különböző rétegek halmozásától ijednek meg, pedig ezt is lehet sikkesen, stílusosan csinálni. Az ötven feletti blogger abszolút követi a kényelmes, kellően meleg, mégis stílusos irányvonalat. Ha több felsőt visel, akkor bővebb kabátot húz a pulóverekre, így a vastagabb anyagmennyiség nem szorul meg a felöltő viselésekor. Nagyon figyel a színek harmóniájára, valamint arra is gondot fordít, hogy minden darabnak meglegyen a maga szerepe a szett részeként. Például, ha inget vagy elegáns blúzt visel a kardigán alatt, megvillantja a finom anyagot is.

A stílusok vegyítése különleges hatást kelt

A különböző stílusok összeboronálása elképesztően trendi eredménnyel szolgál, ötven év felett pedig célszerű élni a lehetőséggel, hogy különlegesebb, izgalmasabb legyen a hétköznapi megjelenés. Az egyszerű baseballsapka például egészen más színben tünteti fel az elegáns kabátokat, roppant stílusos kisugárzást eredményez az egyedi, ritka kombináció. Ugyanez igaz a melegítőhatású holmik és az elegáns csizmák párosítására. Bár első blikkre furcsának tűnhet a magas sarkú csizma és a mackóalsó összepasszítása, megfelelő fazonokkal ügyeskedve nem feltétlenül kaotikus az összkép.

Kiemelt kép: larisalovesfashion/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés