Az egyszerű, semleges kulcsdarabok éppúgy stílusosan variálhatók, nem kell a teljes ruhatáradat lepucolni a szezonváltáskor. A blogger öltözködési praktikái aranyat érnek, rámutat arra, hogy a nőies sikk megalapozása nem nagy ördöngösség.

hirdetés

A szezonváltás általában magával hozza a szekrényrendezés idejét is, amikor az unalmasnak tűnő alapcuccok egy pillanat alatt a zsákban vagy az adományozásra szánt dobozban végzik. Noha első pillantásra szürkének és már unásig hordottnak hatnak a klasszikus, semleges holmik, semmiképp nem érdemes megszabadulni tőlük. Jóformán soha nem mennek ki a divatból, könnyedén kombinálhatók egymással, ráadásul időnként elképesztően felkapják őket, s gyakorlatilag a hétköznapi szettek elképzelhetetlenné válnak nélkülük.

A blogger imádja a kulcsdarabokban rejlő lehetőségeket, stílustippjeit több mint egymillióan követik az Instagramon. A sikkes Tanja ragaszkodik a klasszikus divatelemekhez, megjelenése mégsem unalmas. Ugyanazt a nadrágot más-más blúzokkal kombinálva egészen új fényben mutatja meg, de mindeközben a legapróbb részletekre, a kiegészítőkre éppúgy hatalmas hangsúlyt fektet.

Egyszerű kulcsdarabok stílusosan, változatosan

Ha valakit több mint egymillióan követnek az Instagramon, az bizony nem lehet véletlen. Az ember azt gondolná, hogy ehhez valamiféle extravagáns vagy exkluzív dolgot kell mutatni a divattal kapcsolatban, ám a blogger erre abszolút rácáfol. Hétköznapi nőkhöz szól, hétköznapi szetteket visel, amelyekből bárki meríthet inspirációt.

Egy alap, klasszikus ruhatárban garantáltan ott lapul a szimpla ceruzaszoknya, néhány ing és a farmernadrág. Első blikkre unalmasnak is tűnhet az összkép, s ilyenkor jön az érzés, hogy „nincs mit felvennem”. A blogger szerint márpedig bizony van mit felvenni, sőt! Elképesztően sikkes szetteket állít össze a letisztult, egyszerű kulcsdarabok segítségével. Színt visz az egyhangú outfitekbe, s a kiegészítőkkel teszi igazán különlegessé a megjelenését.

Ugyanazt a nadrágot például más blúzokkal és kiegészítőkkel kombinálja, ettől pedig egészen más hatást kelt az összkép. Mindkét szett szimpla alapdarabokból áll, a csinos rövidnadrág teljesen ugyanaz, első ránézésre mégsem mondanánk meg, hogy csak néhány dolgot változtatott meg az összképben.

Ugyanígy trükközik az egyszerű fehér inggel is. Hol lezseren elegáns, hol pedig nőies szettekben veti be a szezon egyik kulcsdarabját. A kiegészítőktől válik igazán különlegessé az összhatás, sőt, a frizura és a smink éppúgy sokat nyom a latban. Tanja szettjeit elnézve senki nem mondhatja, hogy a kulcsdarabok unalmasak!

Ha van egy mintás nyári ruhád, ami három éve áll a szekrényben, és úgy gondolod, hogy már unalmas, semmiképp ne válj meg tőle! Válassz ki egyetlen árnyalatot a motívumokból, amit belecsempészhetsz a megjelenésedbe. A blogger egyik alapvető tippje: a ruhadarabok mintájában rejlő árnyalatok visszaköszönhetnek a táskán, az ékszereken vagy egyéb kiegészítőkön. Ettől az apró változtatástól maga a ruha is izgalmasabb hatást kelt.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés