A sikkes elegancia nem csak az irodai megjelenést teszi különlegessé, a kifinomult, stílusos szettek az önbizalomra szintén remek hatással vannak. Árakkal mutatjuk a szezon kulcsdarabjait, melyeket inspiráló outfitvariációkba rendeztünk.

A sikkes irodai megjelenés kulcsa a smart casual és az elegáns stílus ötvözésében rejlik. A túlzottan merev, mesterkélt szettek azonban könnyedén unalmassá, egyhangúvá tehetik a kisugárzást, érdemes némi életet lehelni a hétköznapi, jól megszokott öltözékekbe. Noha vannak olyan pozíciók, ahol elvárás a formális öltözék, így nem lehet túlzottan válogatni a különböző ruhadarabok között, a legtöbb munkahelyen szabadon választható holmikból simán összeboronálható az idézőjeles munkaruha.

No persze itt nem arra gondolunk, hogy érdemes melegítőnadrágban és bundapapucsban beslattyogni az irodába. A kényelmes, sikkes öltözékeknek azért pár alapszabályhoz mindenképpen igazodnia kell. Nem ajánlott túlzottan feltűnő, kihívó vagy éppen sokat mutató darabokat összeválogatni, ahogy a nagyon lezser, hanyag megjelenés sem célszerű.

Van pár olyan kulcsdarab, amely abszolút meghatározza az outfit eleganciáját. Ilyen például a blézer, amivel tényleg nem lehet mellélőni. Nem feltétlenül kell a szimpla fekete-fehér vonalon mozogni, bátran ki lehet próbálni a különböző divatos mintákat, izgalmas tónusokat. A finomkötött holmik vagy épp a selyemblúzok úgyszintén hozzájárulnak az összeállítás finomságához.

A nadrág lehet farmer vagy épp élére vasalt, elegáns darab is, a megjelenés stílusát az összeboronált darabok egysége határozza meg. A magassarkú mellett a mokaszin és a szimpla fehér edzőcipő éppúgy népszerű választás. A trendi, sikkes megjelenés kulcsa a részletekben rejlik, ha sikerül elérni a megfelelő összhangot, garantált a siker.

 

Csinos, nőies irodai szettek árakkal

Összeszedtük a sikkes őszi kulcsdarabokat az üzletek kínálatából, amelyekből zseniális irodai szettek állíthatók össze. A letisztult, finom natúr szettől kezdve a vibrálóan színes megjelenésen át egészen az egyszerű, mégis izgalmas öltözékekig mutatunk inspiráló variációkat.

Ez a csinos, letisztult bézs szett egyszerű, mégis elegáns darabokból épül fel. Az élére vasalt nadrág a Reserved kínálatában található, 11 995 forintba kerül. A könnyed, légies blúz a Mohitóból szerezhető be, az ára 7995 forint. Az összeállításhoz passzoló Mango cipő a Modivo oldaláról rendelhető, 9995 forintért vásárolhatod meg. A gyönyörű Guess táska 49 990 forintért szerezhető be, a Van Graaf kínálatában találod meg.

 

A kockás mintával nem lehet mellélőni idén ősszel sem, sőt, túltolni is képtelenség ezt a trendi motívumot. A kosztümszettek lehetnek kicsit lazábbak az irodai napokon, egy elegáns pantalló és blézer párosítása sokkal sikkesebb, ha egy kevésbé formális fazonra vagy tónusra esik a választásod. Ez a szett a Sinsay kínálatából szerezhető be, a nadrág 5990 forintba, a blézer 7995 forintba kerül. A szimpla pamutpóló a H&M-ben található meg, az ára 1495 forint. A csinos, menő mokaszin remekül passzol az outfithez, a Deichmann kollekciójában találod meg, 11 990 forintért tudod megvásárolni.

 

A lezserebb holmiktól sem szabad elzárkózni, elegáns megjelenés ide vagy oda. Amennyiben az irodai etikett nem kötelezi a szoknyát és a kosztümöt, bátran viselhetsz lazább, egyszerűbb darabokat is. Egy fehér inggel pillanatok alatt elő lehet csalogatni a kifinomult stílust, ez a gyönyörű darab a Mohito kínálatából szerezhető be, 8995 forintba kerül. Ez a csinos, előnyös szabású trapéz farmer a Mangó választékában található meg, 9995 forintért tudod megvásárolni. A stílusosan egyszerű Apriori kardigán a Van Graaf üzleteiből szerezhető be, az ára 44 990 forint. Az egyszerű fehér edzőcipő a Zara kollekciójából vásárolható meg, 7995 forint az ára.

 

A színektől sem kell megijedni, az őszi szezonban nem csak a barna és a rozsdatónusok sikkesek. A vibráló, merész árnyalatokkal vidámmá teheted a borús, esős napokat, sokszor még a magabiztosságot is megdobja a jól megkomponált szett. Ez a gyönyörű, látványos és csinos kék blézer a Mohitóból vásárolható meg, 15 995 forintba kerül. A magas derekú, elegáns nadrágot a Zarában találod meg, az ára 9995 forint. A kifinomult stílusú, púderrózsaszín blúz a Mango kínálatában található, 9995 forintba kerül. A blézerhez passzoló cipő a Reserved oldaláról rendelhető meg, 14 995 forintért tudod beszerezni.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotó: Getty Images.

Montázsok: Retikül.

  • Megosztás:
hirdetés