Bár az megszokott, hogy a politikusok és politikusfeleségek gyakran szerepelnek különböző újságok, magazinok címlapján, a 36 éves finn miniszterelnök nem csupán a pozíciójából adódóan érdemelte ki a borítóképeket. Sanna Marin időtálló stílusa egyszerűen hibátlan, rendkívül nőies és kifinomult, miközben soha nem tolja túl a cicomát. Egyszerű holmikat visel, mégis minden alkalommal kifogástalanul fest, akár a szimpla hétköznapi megjelenéséről, akár a hivatalos öltözékeiről esik szó.

hirdetés

Sanna Marint a világ második legfiatalabb vezetőjeként tartják számon, mindössze 34 éves volt, amikor bizalmat szavaztak neki. Amellett, hogy gyönyörű nő, igazi természetes szépség, a ruhaválasztásaiban megmutatkozó ízlésére sem lehet panasz. Csodálatosan trükközik az elegáns, mégis egyszerű darabokkal, pontosan tudja, mik azok a fazonok, amelyek igazán jól állnak neki. Az összeállításai egy modern nő képét vetítik elénk, miközben minden holmi, amit visel, időtálló, örök darab.

Egy ország vezetőjére sok szabály vonatkozik, a munkahelyi hivatalos, valamint a formális alkalmakra szabott öltözet egyaránt keretek közé van szorítva, hiszen vannak bizonyos ruhadarabok, amelyek egyértelműen tiltólistásak. Sanna Marin nem feszül rá annyira az elegáns, hivatalos sikkre, egyszerű fazonokban érzi jól magát, melyek nem feltétlenül a kosztümöt jelentik.

Előfordul, hogy színes, vadító árnyalatokkal trükközik, a legtöbb esetben azonban marad a letisztult összképnél. Bőven lehet ihletet meríteni csodás stílusából, a szimpla garbó és fekete nadrág kombinációját is sikkesen, nőiesen tudja viselni.

 

Sanna Marin stílusa a hétköznapokon kissé eltér a megszokottól

Bár a finn miniszterelnök gyakran veti be az örök klasszikus fehér ing és fekete nadrág párosát, a színekkel nem mindig óvatoskodik. Előfordul, hogy piros ruhában jelenik meg egy-egy eseményen, ilyenkor a ruha visszafogott fazonjával éri el, hogy ne legyen túlzó az összkép.

Számtalan alkalommal szerepelt már címlapon, ami a pozíciójából adódóan cseppet sem szokatlan, hiszen a legtöbb politikusnak jut néha egy-egy nívós borítókép. Sanna Marin azonban már csak a letisztult, kifogástalan ízlésével is kiérdemli a figyelmet.

A Vogue is felfigyelt a gyönyörű miniszterelnökre, aki nagy környezetvédő hírében áll.

A hétköznapi stílusa legalább annyira sikkes, mint az irodai szettjei, azonban ilyenkor kissé merészebb, vagányabb kombinációkat is bevállal. Az internetet világszerte bejárta farmersortos fotója, melyről egy laza, rendkívül csinos nő köszön vissza.

A gálákon sem választ unalmas ruhákat, nem aprózza el a csillogást és a nőies részleteket. Ettől függetlenül olyan finoman adagolja a cicomát, hogy az összhatás cseppet sem válik túlzóvá vagy zavaróvá. Sanna Marin stílusa egyszerűségében is lehengerlő.

Kiemelt kép: Janine Schmitz/Photothek via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés