Az év divatszíne a lila, ám ez nem jelenti azt, hogy más árnyalat ne számítana felkapottnak. Az uralkodó tónus mellett porondon van még a zöld, a sárga, és mindenki nagy kedvence, a magenta is. Ez a színárnyalat valódi jolly joker, ami jókedvre derít a borongós reggeleken.

hirdetés

Évről évre egyre színesebbek az őszi-téli trendek, rengetegféle vidám árnyalatban pompázó ruhadarab gazdagítja a kollekciókat. Már a hűvös hónapokban sem kell lemondanunk a rózsaszínről, sárgáról vagy zöldről, ebben az aktuális irányzatok sokat segítenek. A kötött pulóvereket, kabátokat egyaránt elérte az eleven színkavalkád, így a meleg holmikból könnyedén beszerezhetünk egy vidámabb verziót, ami megtöri a fekete egyhangúságát.

Az egyik legnépszerűbb árnyalat a sokoldalú magenta, ami számos szerelésben elsüthető. A legtöbb színnel pazarul mutat, és szinte felélénkíti viselőjét. A fekete, szürke és fehér mind a legjobb barátja, hiszen tökéletes összhangot tudnak teremteni együtt. Bár elsőre vadnak tűnik, de ez egy abszolút kortalan színárnyalat, ami az idősebb hölgyek ruhatárából sem hiányozhat. Katalin hercegné gyakran építi be öltözékébe ezt a színt, legtöbbször monokróm összeállításként viseli, vagy sötét nadrággal kombinálja.

A legnőiesebb divatszín mindent felpezsdít: meglepően sokoldalú a magenta

A feltűnő rózsaszín önmagában is egy remek stílusfűszer, sokféle formában bekerülhet a megjelenésbe. Pompásan feldobja az egyszerű alapszetteket, és nőiességet csepegtet a sportos, lezser megjelenésbe. Télen nem csak az időjárás, az öltözködés éppúgy gyakran  beszürkül, ilyenkor jól jön egy vidám kabát, ami lehet akár magenta.

 

A magenta nagyszerűen elsüthető az elegáns összeállításokban, ha feketével kombinálod, akkor garantáltan nem kelt túlságosan harsány hatást. A nőies részletekkel pedig még csinosabbá tehető az összkép.

Monokróm összeállításban szintén remekül mutat, cseppet sem sok. Ám, ha nem szeretnéd nagy felületen megjeleníteni a vibráló tónust, akkor bátran boronáld össze a rózsaszín valamely púderesebb, visszafogottabb árnyalatával.

Már egy magenta nadrágtól is teljesen más hangulatot kap a szerelés. Idén nagyon divatosak a színes műbőr holmik, így az efféle pantallóval úgyszintén kísérletezhetsz.

Ez a vidám tónus remekül mutat a meglepőbb színkombinációkban, ezért házasíthatod zölddel, narancssárgával vagy citromsárgával.

Ha nem akarsz túlzásba esni a magentával, egy-egy kiegészítővel éppúgy beültetheted az öltözékedbe. Ám nem muszáj finomkodnod a színekkel, az új színtrend alapján akár egy feltűnő ruhát is kiegészíthetsz egy színpompás darabbal.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képek a cikkben: WPA Pool, Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés