Nem ér lebecsülni a színes kötött pulóver stílusújító erejét, hiszen nem csak a farmernadrággal köthet jól működő szövetséget. Tavasszal a pezsdítően üde divatárnyalatok kapnak hangsúlyt, így már most érdemes lecsapni a nőies fazonú, sokoldalú szvetterekre, melyek a szoknyás-ruhás összeállításokat éppúgy feldobhatják.

hirdetés

A puha kötöttek kirobbanthatatlanok a trendek közül. Manapság a klasszikus szvetterek mellett ismét felbukkannak a díszes gombbal elegánssá varázsolt kardigánok, a laza mellények, a test vonalát követő ruhák, sőt, még a kényelmes nadrágok is. A kötött holmik olyannyira megvetették lábukat a divatban, hogy még a nyári szezonban is felbukkannak haspóló és falatnyi top formájában.

A kényelmes, finom kötésű felsőknek az átmeneti szezonban éppúgy nagy hasznát veszed majd, különösen a színes pulóverek könnyíthetik meg a tavaszi réteges öltözködést, hiszen kellőképpen nőiesek és játékosak. Az új trendek igazán változatosak, a vidám és üde tónusok nagy hangsúlyt kapnak a felhozatalban.

Egy színes kötött pulóver minden összeállításból kihozza a maximumot

Az oversize trend továbbra is hódít, így bátran próbálkozhatsz a túlméretezett darabokkal. Ezeket a pulóvereket sem annyira nehéz kombinálni, mint ahogyan elsőre gondolnád. Szűkebb nadrággal vagy szoknyával kombinálva, illetve pár apró trükkel megtámogatva nem szélesítik az alakot. A nőiesebb holmik úgyszintén szerepelnek a palettán, melyeket könnyebb variálni, rétegezni.

 

A szvettereket sokan unalmasnak tartják, pedig rengeteg módon bekerülhetnek a megjelenésbe. Variálhatod őket farmerral, bőrhatású nadrággal vagy szövetnadrággal. Tavasszal már előkaphatod a vastagabb rövidnadrágokat, a tweedanyagú darabok mellett a bőrhatású bermudák, szoknyák gondolatával is érdemes kacérkodni.

A kötött pulóverek nagyszerűen rétegezhetők, akár egy inggel még nőiesebbé vagy izgalmasabbá teheted őket. Az egyszerű pamutpólók mellett a blúzok úgyszintén feldobják a megjelenést. Az izgalmas részletekkel megbolondított darabok stílusosabb szintre emelik az öltözéket: a masnik, díszes gombok, gallérok hozzájárulnak a finom, nőies összképhez.

A színes pulóver előnye, hogy sosem kelt unalmas hatást, a legegyszerűbb összeállításba is képes vidámságot csepegtetni.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás: