Bár a Pantone a szürke és a sárga párosát nevezte meg uralkodónak, már most egyértelmű, hogy a lila a legnépszerűbb divatszín idén. A korábban méltatlanul mellőzött levendulaárnyalatok a melegítőktől kezdve a farmernadrágokig mindent nőiesebbé varázsolnak, pasztelles tónusváltozataik pedig a tavaszi ruhatár elmaradhatatlan kellékeivé avanzsáltak.

hirdetés

A tavaszi-nyári szezon mindig meghozza a vidámabb színárnyalatokat, amelyek felpezsdítik a megjelenést és derítik az arcbőrt. Idén a krémes fagylaltszínek mellett az élénkebb tónusok éppúgy nagy szerepet kapnak az öltözködésben. A sárga, a narancssárga és a zöld divatos variációi nélkül nem múlhat el a szezon, ahogyan az olyan szemet gyönyörködtető párosítások is visszatérnek, mint a piros és a rózsaszín.

A lila árnyalatai minden összeállítást feldobnak

A lila kétségkívül bevonult a legsikkesebb divatszínek közé, a tavasz kezdete óta számos árnyalata vált felkapottá. Már tavaly nyáron megjelentek a levendulaárnyalatú kreációk, amelyek jól összeválogatva igazán üdévé tették a megjelenést.

Igaz, a lilás tónusok elég macerásnak bizonyulnak, hiszen a morózus rokonaik egy csapásra lelombozó irányba fordíthatják át az öltözéket, és a hűvösebb verzióik csak keveseknek állnak jól, mégis megéri kísérletezni a lila gazdag színskálájával. A meleg hatású változatai a legtöbb szettben jól mutatnak, fehérrel kombinálva például igazán letisztult összeállítást eredményeznek.

A krémesen lágy, pasztelles lilák mellett idén megjelennek a szín mélyebb, vibrálóbb tónusai, amelyek prímán muzsikálnak a feltűnőbb ruhadarabokkal.

A finom, pasztelles levendulaárnyalatok szépen illeszkednek tavaszi-nyári palettába. Kellemes frissességgel ajándékozzák meg viselőjüket, és a biztonsági játékosoknak is kedveznek, hiszen csodásan passzolnak a semleges bézshez.

Bátran vegyítheted a különféle árnyalatokat, a lágy kompozíciók izgalmassá teszik a végeredményt.

Monokróm összeállításban úgyszintén viselheted a sikkes divatszínt. Idén nagyon felkapottnak számítanak a különféle kosztümök, amelyeket a lila csak még izgalmasabbá varázsol. A színes nadrágok úgyszintén reneszánszukat élik, ebben az esetben koronázd meg a szerelésed egy hasonló tónusú felsőrésszel.

A meglepő színpárosítások és a ritmikusan váltakozó színtömbök szintén megjelennek a trendek között. Az elsőre szokatlannak tűnő árnyalatok keveredése vibrálóvá, vidámmá teszi a megjelenést, és deríti az arcszínt. A neonszínek újra előnyt élveznek, és a narancssárgát sem érdemes kihagyni a pezsdítő repertoárból.

A finom tónusvariációk lágyságot, nőiességet közvetítenek. Ha nem szeretnél túlságosan harsány szerelést, akkor a levendulát fehérrel, bézzsel vagy pasztellárnyalatokkal boronáld össze.

 

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés