Meghan Markle a bézs nőiességére építi megjelenését, amely az egyik legnépszerűbb divatszín manapság. Nem véletlenül rajong a visszafogott, szolid árnyalatért, hiszen elegánssá és kifinomultan nőiessé teszi az összképet.

hirdetés

A Pantone minden évben meghatározza az év színét, a döntésük pedig rendszerint jelentős hatást gyakorol az öltözködésre és az utcai divatra. Amellett, hogy a menő trendszínek jönnek és mennek, vannak olyan árnyalatok, amelyek tulajdonképpen soha nem mennek ki a divatból. A fekete és a fehér mellett a bézs szintén klasszikussá vált az elmúlt években, s úgy tűnik, stabilan őrzi pozícióját a népszerűségi lista élén.

Meghan Markle öltözködési stílusából sokan merítenek inspirációt. A kisujjában van a smart casual dresszkód minden egyes apró trükkje. Akárhol kapják lencsevégre, mindig lehengerlően elegáns és nőies a megjelenése. Meghan stílusát tekintve érdekesség, hogy soha nem gondolja túl a szettjeit, szimpla kulcsdarabokból építkezik, a fazonválasztás mellett ráadásul az általa alkalmazott palettáról is ugyanez mondható el. Imádja a könnyed tónusokat, a földszíneket például különösen kedveli.

Képek: Unique Nicole/WireImage/Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

 

Bár vannak, akik úgy gondolják, hogy a nőies, sikkes eleganciához különleges ruhadarabok és egyedi árnyalatok kellenek, a kifinomult összkép elérése nem egy hatalmas truváj. Meghan trükkje épp az egyszerűségben rejlik, az egyik legkedveltebb divatszínre, a bézsre hagyatkozik a mindennapok során. A könnyed, világosbarnás árnyalat garantálja a stílusos, visszafogottan nőies megjelenést.

Meghan Markle szerint ez a legütősebb divatszín: a bézs ellenállhatatlanul nőies

Meghan Markle nem különösebben foglalkozik az aktuálisan felfutó trendekkel, a ruhatárának színskálája legalábbis abszolút ezt tükrözi. Tény, hogy a bézs az elmúlt időszakban rendkívül népszerűvé vált, a híresség azonban már hosszú évek óta rajong a finom barnás, nude tónusokért.

Valószínűleg nem véletlenül tölti fel földszínekkel a szekrényét. A barna és a bézs ugyanis egyaránt remekül passzol a bőrtónusához és a szemszínéhez. Trendek ide vagy oda, mindig a személyes ízlést és a ragyogó megjelenést kell előtérbe helyezni. Bár nem Meghan tette olyan népszerűvé a bézs árnyalatokat az utcai divatban, némi köze talán mégiscsak van hozzá, hogy olyan sokan választják a barna visszafogott, világos verzióját.

Képek: Neil Mockford/GC Images/Lukas Schulze/Getty Images for Invictus Games Düsseldorf 2023/Getty Images.

 

Stílusa rendkívül inspiráló, egyszerű kulcsdarabokkal trükközik, s általában az elegáns fazonnal és a könnyed színválasztással éri el, hogy kifinomult hatást keltsen az összkép. A bézs fontos szerepet játszik az öltözködésében, gyakran kombinálja fehérrel vagy a barna más tónusaival. Rendszeresen viseli monokróm összeállításokban, amitől még elegánsabbá válik az összhatás.

Teljesen mindegy, hogy estélyiről, nadrágos szerelésről vagy egy csinos, hétköznapi szoknyás szettről van szó, Meghan minden stílusban bátran alkalmazza a bézs egyszerűségét. Nem véletlen, hogy olyan népszerű ez a divatszín, jóformán bárhogyan megjelenhet az outfitekben, minden formában csodásan mutat. Nem túlzó, mégsem unalmas, fokozza a nőies kisugárzást és a vonzerőt, de cseppet sem teszi kérkedővé a megjelenést.

Kiemelt kép: Unique Nicole/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Unique Nicole/WireImage/Karwai Tang/WireImage/Neil Mockford/GC Images/Lukas Schulze/Getty Images for Invictus Games Düsseldorf 2023/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés