A szoknya és a bakancs párosa nagyon vagány, ősszel ez a kombináció abszolút viszi a prímet, ha sikkes összeállításokról van szó. Noha első látásra a két stílus aligha passzol egymáshoz, a megfelelő darabok összeboronálásával könnyedén elérhető a nőies összhatás. A titok kulcsa egyértelműen a kiegészítőkben és a ruhák fazonjában, színében rejlik. Mutatunk egy kis inspirációt!

hirdetés

A szoknya és a bakancs párosa így az igazi ősszel

Vannak a jó öreg klasszikusok, mint a farmernadrág-kötött pulóver párosítás, vagy éppen az ing és fekete alsó kombinációja, és van a szoknya-bakancs verzió, ami ellentéteken alapszik, mégis betalál. Noha valóban nem mindennapi a két stílus összeboronálása, az összkép elképesztően sikkes és stílusos megjelenést kölcsönöz. A bakancs szó hallatán szinte mindenki a vagány, ütős szettekre asszociál, azonban a megfelelő összeállításokban roppant nőies hatást kelt az egyébként merész lábbeli.

Egy csinos frizurával, divatos kiegészítőkkel megspékelt öltözékben a szoknya és bakancs kombinációja egészen más stílust képvisel. Amennyiben egy ing kerül a szettbe, máris a lezser elegancia világába lép a hétköznapi összeállítás. Egy karcsúsított fazonú blézerrel lehet csak igazán megkoronázni az eredményt.

 

Amennyiben a kiegészítők árnyalata passzol a bakancs és a szoknya tónusához, garantáltan sikkes és nőies lesz az összkép. Sokszor a legapróbb részletek számítanak csak igazán, s bizony-bizony az összeállításban található ruhadarabok, kiegészítők, ékszerek árnyalata rendkívül sokat nyom a latban.

 

Finom, nőies színekkel kombinálva a bakancs merészsége is megenyhül, pláne egy csinos, A vonalú szoknya kíséretében. No persze nem kell túltolni a rózsaszín, habos-babos hangulatot, elegendő egy-egy ruhadarabbal elősegíteni a nőies összkép megteremtését.

 

A fehér színű bakancsok ugyanolyan vagány formát öltenek, a finom árnyalat miatt mégis könnyedebb, nőiesebb kisugárzást kölcsönöznek. Rendkívül sikkessé teszik az őszi szetteket, jóformán bármilyen szoknyával összeboronálhatók. Nem feltétlenül kell, hogy a szerelés más fehér ruhadarabot is felvonultasson, ám mindenképpen előnyös, ha ez a tiszta, ragyogó tónus felbukkan a szoknya vagy éppen a felső mintájában.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés