A norvég mintás pulóver sokak szerint kizárólag az ünnepi szezonban állja meg a helyét. Nem csupán karácsonykor mutatós a klasszikus pulcsi, a retró darabokat a mindennapokban éppúgy stílusosan viselheted!

hirdetés

Norvég mintás pulóver stílusosan

A norvég mintás pulóverek az elmúlt időszakban leginkább karácsonyi pulcsinak lettek titulálva, holott a retró darabok sokkal több lehetőséget rejtenek magukban. Elképesztően sikkesen és stílusosan mutatnak a hétköznapi szettekben, ha ügyesen kombinálod őket.

Érdekes, hogy ezek a klasszikus felsők abszolút be lettek skatulyázva az elmúlt évek, évtizedek során, s ezáltal sokan kizárólag az ünnepek alatt viselik őket. Márpedig a menő norvég mintás pulóverekben ott rejlik a divatos, ütős megjelenés lehetősége, a téli időszakban nem kell megvárni a karácsonyt ahhoz, hogy bevesd őket.

Mi értelme is lenne egy pulcsit egy évben kizárólag egyetlenegyszer viselni? A jól ismert jacquard minták megalapozzák az adventi hangulatot, és bájos, vidéki romantikát csempésznek a megjelenésbe. Egy norvég mintás pulcsi mellé nem kell túlgondolni a kiválasztott darabokat, szimpla kulcsholmikkal célszerű kombinálni őket.

A legegyszerűbb megoldás, ha egy farmernadrággal párosítod a feltűnő retró pulóvert, ezzel a kombóval gyakorlatilag képtelenség hibázni. Célszerű figyelembe venni a pulcsi mintázatában domináló árnyalatokat, s ehhez igazítani az összképet. Ebben a formában a norvég mintás pulóver garantáltan stílusos hatást kelt.

Manapság elképesztően menővé váltak a bőrhatású cuccok, ezzel együtt a bőrhatású leggingsek is virágkorukat élik. A vagány darabok mellett a norvég mintás pulóverek kifejezetten izgalmasan mutatnak, az összkép egyedi és stílusos hatást kelt. Bakanccsal még tovább fokozható az extra megjelenés.

Elegáns kiegészítőkkel megspékelve különlegesebbé válik az eredmény. Nem kell megijedni a különböző stílusok kombinálásától, sokszor éppen ezek az apró részletek teszik sikkesé és stílusossá a megjelenést.

Akár ugyanazt a norvég mintás pulóvert is variálhatod a hétköznapok során. A videóban is látható, hogy egészen másként mutat farmerrel vagy bőrhatású nadrággal összeboronálva, a megjelenésed így soha nem lesz unalmas.

Lazább napokon természetesen a kényelmes pamutleggings is simán játszik, a norvég mintás pulóver ugyanis szuperül mutat a hétvégi, laza szettekben. A zokninak idén szigorúan ki kell kandikálnia a cipőből vagy bakancsból, 2023-ban ettől válik igazán trendivé az összhatás.

Ne feledkezzünk meg a különböző anyagok kombinálásáról sem. A kötött, meleg norvég mintás pulcsikat bátran viselheted a szezon kedvenceivel, a kordbársony nadrágokkal is. Az eredményt már csak az bolondítja meg igazán, ha elegáns szövetkabáttal kombinálod a szettedet.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés