Az overallok és az egybeszabott ruhák előnyeivel bírnak a nyár slágerei, a kétrészes együttesek, hiszen pillanatok alatt stílusos öltözéket varázsolnak nekünk, ám bónuszként, ezek a párban kapható ruhadarabok külön-külön is jól variálhatóak.

Milyen kényelmes, amikor csak felkapunk egy divatos overallt, és ezzel a mozdulattal szinte az egész öltözékünk meg van oldva. Már csak a kiegészítőket kell összeválogatni stílusosan és ízlésesen, így nem kell sokat variálnunk, hogy mi mihez passzol.

Valószínűleg a kétrészes szettek is ezért annyira népszerűek, hiszen együtt kompletté teszik a megjelenést, ugyanakkor nemcsak párban viselhetőek, így sokkal több stíluslehetőség rejlik bennük, mint az egybeszabott ruhákban.

A mintás és színes együttes a szezon csúcstrendje: a nyárias nadrágkosztüm mellett a szoknya és felső párosa, valamint a nadrág-top kombináció a legkapósabb.

Bárhová is megyünk nyaralni, egy ilyen romantikus összeállítás garantáltan mediterrán hangulatba hoz minket.

A nyárias, mintás nadrágkosztümöket nemcsak az irodában viselhetjük, hiszen laza városnézéshez, bevásárlókörúthoz is tökéletesen megfelelnek, ha edzőcipővel kombináljuk őket.

Az élénk és neonszínek egyaránt jellemzőek a kétrészes együttesekre.

Csíkos, pöttyös, virágos és kockás verzióban is kaphatóak retró hangulatú szettek.

A rövidnadrágos kiskosztümök hihetetlenül nőiesek.

A hasvillantó, dögös összeállítások vízpartra termettek.

Egy stílusosan nőies együttes a mindennapi eleganciánk része lehet.

Előfordul, hogy a top és a blézer van párban.

A selyemszettek az idei szezon kedvencei.

Kiemelt kép: Naomi Rahim/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés