Idén minden szoknyahossz divatosnak számít, de a maxiszoknyák különösen népszerűek. Az új trendek hatására ezek a darabok igazán sokoldalúvá váltak, hiszen számtalan stílusvariációban jól mutatnak.

hirdetés

A hosszú szoknya idén jó befektetésnek bizonyul, ugyanis tavasztól őszig kihasználható, ráadásul roppant praktikus, mert a szekrényünk szinte minden darabjával összefér. Nincs olyan divatirányzat, amelyben ne bukkanhatna fel a maxiszoknya, hiszen a retró trendekben, a nőies és az elegáns, valamint a vagány, sportos, és szafari stílusokban egyaránt vígan ellubickol.

A kaotikus, gipsy virágminták, a fényes anyagok és áttetsző megoldások, a kockás és csíkos mintázatok, illetve a fodrok és pliszírozások, mind megjelennek a maxiszoknyák végtelen kínálatában. A fazonok terén a magas derekú, övvel karcsúsított, és a bokáig, vagy földig érő megoldások a kedvencek, melyek magas sarkú topánnal, edzőcipővel, szandállal és papuccsal éppúgy különleges párost alkotnak.

Monokróm, és vidám színblokkokkal felépített öltözékekben igazán otthonosan érzi magát a hosszú szoknya, melynek legnagyobb előnye, hogy egy szimpla fehér pólóval is elképesztően nőies. Ha még nem aknáztad ki a maxiszoknyában rejlő, végtelen lehetőségeket, az alábbi képekből ihletet meríthetsz!

 

Kiemelt kép:  Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás: