A nadrágkosztüm idén virágkorát éli, hiszen még soha nem volt ennyire populáris. Szinte minden tavaszi divatanyagba belekerült, ezért könnyű ellesni, milyen sokoldalúan variálható.

A nadrágkosztüm korábban olyan alkalmi szettnek számított, amit a szekrényben tartogattunk arra az esetre, ha netán elegánsan kellene megjelennünk egy jeles eseményen. Ma már nemcsak állásinterjúk, üzleti tárgyalások és ballagások alkalmával kapjuk elő, hiszen a tavaszi divat beemelte a mindennapokba a sokoldalú nadrágkosztümöket.

A kosztümnadrágokat külön, zakó nélkül is viselhetjük, és persze a blézert éppúgy kihasználhatjuk önmagában, nem muszáj egy szettet alkotniuk. Blúz helyett akár feliratos póló is kerülhet a zakó alá, amit eddig többnyire farmerral párosítottunk. Sőt, a magas sarkú topán sem kötelező a kosztümös megjelenéshez, hiszen vagány bokacsizmával, félcipővel és edzőcipővel is teljes lehet az összkép.

A divatfotókat Madison Blair készítette. A modell öltözékeit Carmen Fuentes Lonzano állította össze. A frizuráért és a sminkért Ema Kasper felelt. A modell: Alex Lee-Aillon.

Kiemelt kép: Matthew Sperzel/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés