A 27 éves modell és színésznő fixen hozza a retró stílust. Amikor nem épp a kifutón látjuk, azt hihetnénk, hogy a nyolcvanas, vagy a kilencvenes évekből esett át hozzánk egy időkapun.

Emily Ratajkowski végleg beírta magát a retróimádó stílusikonok történelmébe, amikor a tavaly februárban megejtett esküvőjén egy trapéznadrágos sárga kosztümben, és necchálós kalapban jelent meg. A legszexisebbnek tartott, és kétségkívül az egyik legtöbbet meztelenkedő modell, korábban csak kénye-kedve szerint szörfözött a stílusok között, az elmúlt egy évben azonban elkötelezte magát a nyolcvanas-kilencvenes évek divatjának, és nagyon jó érzékkel variálja a retró módit.

Múltidéző öltözékei persze, nem sokat bíznak a képzeletre, hiszen a modelltől megszokhattuk már, hogy vagy a feszes hasára, vagy a kebleire, vagy a fenekére enged szabad rálátást. Az Instagramon szinte alig látni őt teljesen felöltözve, ezért talán most sokakat meg fogunk lepni azzal, hogy a barna hajú szépségnek igenis vannak ruhái, egészen hétköznapiak is, amelyekből nem lóg ki mindene.

Imádja a hasvillantó pólókat, a testre simuló trikóruhákat, a biciklis nadrágokat, és a megkötős blézereket, melyek jól kidomborítják az alakját, és a nyolcvanas-kilencvenes évek szabásaira hajaznak.

A nádszálkarcsú modell a színészi pályával is kacérkodik egy ideje, 2018-ban a Túl szexi lány című filmben tűnt fel, ahol egy hozzá hasonló karaktert kellett megformálnia, idén pedig a Bright Futures tévéfilmben kapott szerepet.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés