A gyöngysor idén kendővel kombinálva sikkes! Egyetlen perc alatt megbolondíthatod az öltözékedet, ha ezt csinálod.

hirdetés

Gyöngysor kendővel sikkesen

A legtöbb nő számára rendkívül fontos a sikkes, nőies megjelenés. Ahhoz, hogy kifinomultan nőiessé váljon a hétköznapi szett, a legapróbb részleteknek is a helyén kell lenniük. A finom kiegészítők, az anyagok, az ékszerek és a színek harmóniája mind-mind hozzájárulnak az elegáns, ízléses összhatáshoz. Sokan szó szerint halmozzák a látványos kendőket, nyakláncokat és táskákat a ruhatárukban, ám nem feltétlenül kell minden alkalommal újabb és újabb darabokat beszerezni.

A már meglévő holmikat is lehet úgy variálni, hogy izgalmas és stílusos legyen az eredmény. Az egykor rendkívül divatosnak és kifinomultnak számító gyöngysorok például visszajöttek a divatba, s még a legegyszerűbb összeállításba is belecsempészik a sikkes eleganciát.

Ezzel az apró trükkel ráadásul még különlegesebbé teheted a megjelenésedet. Csak egy színes kendő és egy klasszikus gyöngysor kell hozzá, pár mozdulattal egyedi és nőies összképet teremthetsz.

A francia nők stílusát sokan irigylik, noha semmi extrát nem visznek a szettjeikbe. A sikkes összkép minden alkalommal a letisztult részletekben rejlik, merészen kombinálják a könnyed, egyszerű darabokat. Legtöbbször nem is maga a ruha teszi különlegessé a kisugárzásukat, sokkal inkább a kiegészítőkkel trükköznek ügyesen.

A gyöngysor és a színes, mintás kendő összeboronálása tipikusan egy finom franciás megoldás. Egyetlen pillanat alatt vidámabbá és elegánsabbá teszi a megjelenést, sőt, abszolút felrázza az egyhangú hétköznapi szetteket.

Egy szimpla fehér ing mellett, de egy átlagos blúzzal kombinálva is szuperül mutat ez a megoldás. Érdemes a sminket a kendő színeihez igazítani, ettől igazán lenyűgöző és kifinomult lesz az eredmény. A gyöngysor már önmagában is jól mutat, ám ebben a formában sokkal egyedibb és kiforrottabb stílusérzékről árulkodik a klasszikus kiegészítő. Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több, s bármilyen klisésen hangzik, sokszor tényleg elegendő csak egy minimális változtatást eszközölni a külsőn, és máris stílusosabbá, nőiesebbé válik az összkép.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés