Katalin hercegné stílusán nehéz fogást találni, a tavaszi ruhák közül pedig még a szokásosnál is zseniálisabb ízléssel válogat. Kicsit sem viszi túlzásba a cicomát, nem tolja túl az eleganciát, az összkép mégis minden alkalommal lenyűgözően nőies. Ezek a fazonok a legtöbb hétköznapi ruhatárban is megtalálhatók, így érdemes ellesni néhány trükköt Katalintól.

hirdetés

Azt már senki nem kérdőjelezi meg, hogy Katalin hercegné kifogástalan ízléssel rendelkezik. Bár való igaz, hogy stylist segítségével öltözködik, az általa viselt darabok maximálisan tükrözik visszafogott, vidám személyiségét, a szettek kicsit sem hatnak énidegennek. A filmek alapján a legtöbben azt hinnék, hogy egy hercegné minden alkalommal flancos holmikban díszeleg, ám Katalin teljes mértékben rácáfol a sztereotípiákra.

A rendezvényekre ugyan az elvárásoknak megfelelően talpig puccba vágja magát, a hétköznapok során szimpla alapdarabokat visel, és nem is mindig a legdrágábbakat. Ezek a tavaszi szettek elragadóan nőiesek, pedig csupán apró trükköket vet be a gyönyörű hercegné a tökéletes eredményhez.

Katalin hercegné vidám tavaszi szettjei: a színes ruhák a kedvencei

Ultranőies maxiuhák

A maxiruhák trendje ismét fellángolt, a hercegné pedig kapva kap az alkalmon, rendszeresen visel hétköznapi, hosszú darabokat. Az ingruhák, karcsúsított verziók kiemelik a nőies sziluettet, alegtöbb alkaton roppant előnyösen mutatnak, így aligha lehet velük mellélőni. Hatalmas előnyük, hogy az egész szett letudható velük, így nem kell azon gondolkozni, hogy mi passzol mihez, csupán a kiegészítőket kell megfelelően megválogatni. Katalin imádja ezeket a kényelmes, nőies ruhákat, és való igaz, hogy nagyon csinos bennük.

 

Szimpla farmer-blézer kombináció

Az ismert emberek többször bebizonyították már, hogy a farmernadrág kicsit sem unalmas darab, csupán nem mindegy, mivel kerülnek párosításra ezek az egyszerű fazonok. Katalin egy irtó egyszerű trükkre esküszik, blézerrel viseli a szimpla farmert, így a szett sportosan elegáns külsőt kölcsönöz neki. A szimpla mindennapokra tökéletes választás ez a kombináció. Érdemes belevinni a tavaszi színeket az összeállításba, ettől válik igazán vidámmá és lenyűgözővé az összkép. A hercegné a finom, púderes árnyalatokat is kedveli, fehér felső mellett csodásan mutat egy üde, pasztellszín.

 

Mintás darabok

Bár sokan úgy hiszik, a letisztult, elegáns külsőt az egyszínű, egyszerű darabokkal lehet elérni, Katalain hercegné garantáltan rácáfol erre nőies öltözékeivel. Nem kell óvatoskodni a mintákkal, éppen ezek a különleges színkombinációk varázsolják egyedivé az összképet. A lényeg, hogy harmonizáljanak a tónusok, passzoljanak a kiegészítők, így az eredmény sikkesen nőies és kifinomult lesz. Ez a friss kék szín, apró, piros részletekkel még natúr smink mellett is elevenebbé teszi a megjelenést.

 

Tavaszi árnyalatok

Katalin mindig az adott évszaknak megfelelően öltözik, és ezt a színválasztásai is tökéletesen tükrözik. Míg télen a visszafogottabb, mélyebb és fagyosabb tónusokat viseli, tavasszal nem fél bevetni a vibráló, feltűnő árnyalatokat sem. Legyen szó a teljes ruháról vagy egyetlen blúzról, a hercegné szívesen csempészi bele az erőteljes, tavaszias színeket öltözékébe.

 

A színes nadrág mindig nyerő

A színes nadrágok teljes mértékben meghódították az utcai divatot, a trend pedig a királyi családot sem kerülte el. Katalin hercegné rendszeresen visel a szokásostól eltérő árnyalatban pompázó pantallókat, hiszen ettől sokkal különlegesebb, tavasziasabb lehet a megjelenés. Ezeket a darabokat egy egyszerű, egyszínű blúzzal vagy pólóval is lehet viselni, nem kell túlgondolni a kombinációkat.

 

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images.

Cikk képei: Samir Hussein – Pool/WireImage/Max Mumby/Indigo/Geoff Pugh – WPA Pool/Pool/Samir Hussein/WireImage/Chris Jackson-Pool/Karwai Tang/WireImage/Chris Jackson/Jack Hill – WPA Pool/Joe Giddens – WPA Pool/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés