Katalin hercegné híres nőies és elegáns megjelenéséről, rendszerint a legjobban öltözött hírességek közé sorolják. Azt is bebizonyította, hogy a kifinomult öltözködéshez nem feltétlenül szükségesek drága holmik, mivel vele is gyakran előfordult már, hogy pár ezer forintos ruhát viselt.

hirdetés

Katalin hercegné is kedveli a fast fashiont

A királyi család tagjaként Katalin hercegné mindig kifogástalan külsővel lép a nyilvánosság elé. A formális eseményeken legtöbbször valamelyik nagy divatház ruháit viseli, minőségi kiegészítőkkel. A borsos ár ellenére ezeket a darabokat is gyakran elkapkodják az üzletekből, hiszen Katalin neve szinte már garancia a kifinomultságra.

Ám a kevésbé hivatalos alkalmakkor és a hétköznapokban ő is szívesen választ valamelyik nagy fast fashion márka kínálatából. Számtalan alkalommal viselte már a Zara, a H&M, a Mango vagy éppen a Marks & Spencer valamely kreációját. Ezzel bebizonyította, hogy a stílus nincs pénztárcához kötve, hiszen egy pár ezer forintos ruha éppúgy divatos és sikkes megjelenést tud kölcsönözni.

Katalin gardróbjának nagy részét a ruhák, blézerek, nadrágok és szoknyák teszik ki, amelyeket elegáns cipőkkel kombinál. A népszerű fast fashion üzletek kínálatában úgyszintén megtalálhatóak ezek az alapdarabok, amelyek egyik nő gardróbjából sem hiányozhatnak. Bár a divatos fazon mellett az adott ruhanemű anyagát is érdemes alaposan szemügyre venni az üzletekben, hiszen a minőség éppúgy fontos. Semmi sem mutat jól, ha viselés közben ronggyá gyűrődik, vagy hamar megfakul a színe a mosásban. Mindig érdemes tüzetesen átnézni a kínálatot vásárlás előtt,  és több szabást is felpróbálni, annak érdekében, hogy elkerüld a felesleges túlhalmozást.

 

Kiemelt kép: Chris Jackson – Pool / Getty Images.

Képgaléria képei: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés