A maxiruha nem csupán irtó sikkes és nőies kisugárzást kölcsönöz, hanem rendkívül praktikus és időtálló is. A szimpla hétköznapi szerelések kényelmes és egyben csinos darabja lehet, hiszen nem kizárólag elegáns formában kapható. A kiegészítőket variálva bármilyen stílus kihozható belőle, így nem véletlen, hogy a szezon egyik legnépszerűbb darabja.

hirdetés

A csinos maxiruha rengeteg lehetőséget rejt magában: hétköznapi szettekben is stílusos

A tavaszi szezon egyik legnépszerűbb darabja a maxiruha, ami a teljes szettet uralja stílusával, ám épp ezért roppant praktikus. Ráadásul a kiegészítőket variálva sportos eleganciát, illetve kifinomult hatást egyaránt kölcsönözhet viselőjének, így alapvetően meghatározza a hétköznapi szett hangulatát. Simán kombinálható egy könnyed edzőcipővel, ugyanakkor a magas sarkú topánokkal is jól összeférnek a nőies, romantikus fazonok.

A boltok kínálata csak úgy dúskál a különleges tavaszi ruhákban, számos eltérő mintában és fazonban megjelennek a hosszú, rendkívül sikkes darabok. Mindenki megtalálhatja a ruhatárába leginkább passzoló maxiruhát, hiszen a naturálisabb irányvonal mellett a modern, letisztult verziók éppúgy meghódították a márkák kollekcióit.

 

Sokan tartanak a hosszú fazontól, alacsony termet esetén például kifejezetten nagy dilemmát okoz, hogy a maxiruha előnyös, vagy inkább előnytelen darabnak számít. A kérdés nem alaptalan, ám szimpla apróságokon múlhat, hogy melyik tábort erősíti az adott darab. Bárki viselhet hosszú ruhákat, a szabásvonal adja a kereteket.

Érdemes karcsúsított verziót választani, vagy legalább olyat, amely a derékvonalnál szűkíthető egy övvel vagy megkötővel. Ebben az esetben a ruha nem lesz zsákszerű, nem pakol pluszkilókat a viselőjére, sokkal inkább kiemeli és hangsúlyozza a nőies alakot. Manapság kifejezetten divatosak a túlméretezett, formátlan ruhák, ám ezekkel nem árt óvatosan bánni.

A kreáció hossza lehet maxi, de villanjon ki picit a boka. Ettől nem lesz tömzsi a sziluett, a ruha nem takarja el teljesen a csinos lábakat. Nehéz eltalálni a tökéletes hosszúságot, ráadásul egyes anyagoknál nem is igen lehet átalakítani azt anélkül, hogy az eredmény ne rontsa el az előnyös fazont. Ám szerencsére, maxiruha terén roppant gazdag kínálat akad a boltokban, ami számos hétköznapi, mégis roppant csinos fazont felvonultat. A tavaszi és nyári szezonra egyaránt sok alternatívát kínál a divat: hosszú ujjú, karcsúsított, lenge és ingfazonú darabokból sincs hiány.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés