Gwyneth Paltrow öltözékeit sokan másolták a kilencvenes években.  Az egyik visszatérő trend szintén az ő nevéhez köthető, ezzel a módszerrel pillanatok alatt szupernőies lesz a kardigán!

hirdetés

A kilencvenes évek hatása nagyban érződik a trendeken, a tervezők egyre több múltbéli divatmorzsát csomagolnak új köntösbe. A legnagyobb inspirációt az akkori stílusikonok jelentik, így nem csoda, hogy Gwyneth Paltrow egykori szereléseiből ma is szívesen merítenek ihletet a nők.

A színésznő sikkes megjelenését sokan imádták a kilencvenes években. Paltrow legtöbbször alapdarabokat kombinált, mégis csodásan álltak rajta az elsőre egyszerűnek tűnő szerelések. A legemlékezetesebb öltözéke egyértelműen a Szép reményekben viselt, zöld Donna Karan-ruha, amelynek a felsőrészét még csak össze sem gombolta.

Tavaszi trend a múltból: apró stílustrükk, amitől pimaszul szexi lesz a kardigán

A színésznő szerelését tömegével kezdték el másolni a film után, ennek köszönhetően a félig begombolt ing és kardigán lett a legdivatosabb viselet a kilencvenes évek végén. A kötött szvetterek népszerűsége tavaly lobbant fel ismét, így nem csoda, hogy a nőies stílustrükk is újra megjelent a palettán.

A trend visszatérése nagyban köthető Hailey Baldwinhoz: a fiatal modell szinte azonnal rákapott a pimaszul szexi viseletre, és igazán friss formában jelenítette meg a hanyagul szétgombolt kardigánt.

Természetesen Bella Hadid sem hagyhatta ki a kilencvenes évek legmenőbb trükkjét, ő egy fehér pólóval bolondította meg a szerelését.

A kardigán igazán sokoldalú ruhadarab, ez az apró stílusesszencia pedig csak frissebbé, nőiesebbé varázsolja. A vékony anyagból készült szvetterek a tavaszi ruhatár alapjai lehetnek, az apró villantás pedig igazán szexivé teszi az összeállítást. Bőrhatású nadrággal, és blézerrel érdemes variálni!

Az oversize ingekkel is prímán működik a stílustrükk, hiszen így a bővebb anyag nem kelt unalmas hatást. Hosszabb fazonokkal egyaránt kipróbálhatod, ebben az esetben még a has kivillantásától sem kell tartani.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

 

  • Megosztás:
hirdetés