Hűvösebb reggeleken előkerülhet a szekrényből a nagypapa szvettere, amire most a nőies irányzatok is igényt tartanak. Az ormótlan kötött kardigán sikkesebb, mint gondolnád!

hirdetés

A kötött pulóverek elválaszthatatlanok az őszi-téli szezontól, bármerre is fordul a divat, egyszerűen szükség van rájuk. A viselésük módját azonban, mindig a friss trendek alakítják, amelyek olykor, az elsőre szokatlant is jó színben tudják feltüntetni.

Pontosan ez történik most is, hiszen a kényelmes nagypapapulóverek és kardigánok a sikkes oldalukat is megmutatják. Idén ugyanis, a nőies öltözékekben éppúgy helyet kaphatnak az ormótlan kardigánok, melyekkel – ha akarjuk – kiválthatjuk a blézert.

Kötött kardigán nőies stílusban

Bár a blézer még mindig hangsúlyos darab a divatban, a kötött kardigán kész arra, hogy egyik-másik szettben átvegye a helyét. Az eddig nem túl szépnek tartott, szivárványcsíkos, domború kötésű, kétzsebes, vagy rombuszmintás nagypapaszvetterek újraértelmezett szerepben jelennek meg az utcai trendekben.

Csodásan kombinálhatóak nyárias hosszú szoknyákkal és ruhákkal, de az ősziesebb loafer és sneaker típusú cipőkkel, illetve a retró farmerekkel is jól összeférnek.

Akár egy szűk szoknyás szettet is kiegészíthetsz egy kötött kardigánnal, vagy pulóverrel, mert ha kellemesen harmonizálnak a színek, a stílusmix remekül fog működni.

Egy nyárias, mintás nadrággal éppúgy összeboronálható az ormótlan kardigán.

Kötött ruhával csodás választás őszre, különösen, ha a hetvenes évek stílushangulatát követed.

A szvetterhez illő táska feldobja az öltözéket.

A blézert is helyettesítheti egy óriási, kötött kardigán.

Nőiesen vagány, retró szettekhez passzol igazán a hetvenes éveket idéző, lezser pulóver.

Képek: Edward Berthelot, Kirstin Sinclair/Getty Images.

Lehet, hogy a vállfán szürke és ronda, de nőies szabásokkal kombinálva, divatos kiegészítőkkel megspékelve, igazán trendi darabnak mutatkozik a múltidéző szvetter.

Kiemelt kép: Kirstin Sinclair/Getty Images.

  • Megosztás: