Csak kevés olyan nő létezik a világon, akinél a bikiniszezon kezdete ne nyomná be a pánikgombot. Ilyenkor általában olyan testrészeink miatt is aggodalmaskodni kezdünk, amelyeken máskor átsiklik a tekintetünk a tükör előtt állva. Az idei fürdőruhák között rengeteg olyan alakformáló fazonra lehet bukkanni, mely optikailag hosszítja a lábakat, vagy slankítja a has, a derék, valamint a csípő területét. Nem csak egyrészesben érdemes gondolkodni!

hirdetés

A strandidő berobbanása valahogy mindig előhozza a testképkrízist, amit nem csak a plusz kilók okozhatnak. Sokan problémaként élik meg ilyenkor azt is, ha nem elég feszesek, esetleg túl nagynak vagy túl kicsinek vélik a mellüket, vagy úgy gondolják, nem elég kerek a fenekük.

Egészséges étrenddel és rendszeres testmozgással sokat lehet javítani a kritikusnak vélt területeken, de az alkati adottságok nyilván, nem fognak változni az életmódváltástól. Ilyenkor, gyakran azt is hiányosságnak látja a nők többsége, ami nem feltétlenül az, ezért érdemes olykor az önbizalomra is rágyúrni.

Nőies alakformáló fürdőruhák: azt emelik ki, amit kell

A tökéletes fürdőruha nem csak divatos, hanem olyan darab, amelyben a legkevésbé sem feszeng, hanem magabiztosnak és felszabadultnak érzi magát a viselője. Ehhez persze, a kényelem is hozzátartozik, illetve a testalkathoz passzoló fazon, amely szépen formálja az idomokat. Nem kell nagy szabásbravúrokra gondolni, néha az apró részletek számítanak igazán, ha arról van szó, hogy látványra karcsúbb derekat, hosszabb lábakat, vagy épp laposabb hasat szeretne az ember lánya.

 

Bár még csak óvatoskodva, bátortalanul választjuk meg a strandolás helyét és idejét, a fürdőruhakínálattal együtt a nyár is megérkezett. Akár otthon, a kertben, akár vízparton szeretnél kikapcsolódni, minden esetben fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, és elégedett légy az alakoddal.

Sok divatos kétrészes és egyrészes fazon közül válogathatsz, hogy ez teljesülhessen, mi pedig segítünk abban, miként trükközhetsz bizonyos szabásokkal. Vannak olyan kreációk, melyek telt idomokon kifejezetten jobban mutatnak, és igazán szexi, ugyanakkor komfortos a kialakításuk.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés