Az idei fürdőruhadivat elképesztően izgalmas felhozatalt tartogat a nyári szezonra, nőies és retró fazonokkal rukkoltak elő a márkák. A reklámfotók alapján még nehéz eldönteni, hogy melyik lesz az év kedvence, mindegyik dögös és stílusos.

hirdetés

A fürdőruhadivat ugyanúgy változik, ahogy az utcai trendek, nem meglepő hát, hogy a tavalyi kínálat részben lecserélődött. Noha vannak fazonok, amelyeket megőrzött az idei divat, a repertoár sok-sok részlete alaposan felfrissült. Retró és nőies fazonok tarolnak idén, illetve pasztellszínek és állatminták uralják a kínálatot.

Az idei fürdőruhadivat retró és modern részleteket vegyít egymással

Pasztellszínek

Ahogy az utcai divatban, úgy a fürdőruhák terén is a pasztellszínek tarolnak idén. A visszafogott árnyalatok csodásan mutatnak a napbarnított bőr mellett, kifinomultan sikkes megjelenést kölcsönöznek a strandon. Nem feltétlenül kell színes bikinit választanod, a pasztellmintákkal sem tudsz hibázni, ha követnéd az aktuális trendeket.

Állatminta

Az év igazi meglepetése az állatminta, ami a mob wife trendnek köszönhetően még a vártnál is nagyobb népszerűségre tett szert. Ha kedveled a vagányul nőies és dögös stílust a mindennapi öltözködés során, a starndon úgyszintén bevállalhatod a leopárdmintás egyrészes fürdőruhákat és bikiniket. Merész kisugárzást kölcsönöznek.

Egyrészes fazonok

Noha a legtöbben ragaszkodnak a bikinihez, az egyrészes fazonok idén is a toplista élén helyezkednek el. Persze a klasszikus Baywatch-úszódressz is ott lapul a kínálatban, ám elképesztően izgalmas fazonokkal lehet még találkozni. Az egyedi, különleges kivágások alakformáló hatással is bírnak, ha ügyesen választod meg a fürdőruhát.

Csillogás

Már sokszor említettük, hogy a csillogás nem csak az ünnepi időszak kiváltsága, így a strandon sem lehet vele túlzásba esni. A flitteres, díszesen ragyogó fürdőruhák egy kis eleganciát visznek a nyári megjelenésbe, különlegessé teszik az összhatást. Fontos, hogy ebben az esetben minőségi darabot válassz, ugyanis a víz hatására az olcsóbb, ragasztott strasszok hamar lehullanak az anyagról, a fürdőruha pedig igencsak csúnyán festhet utána.

Visszafogottabb csillogással is lehet ragyogni idén, ugyanis a különleges anyagoknak köszönhetően a fürdőruha pont úgy festhet, mintha apró csillámszemekből állna. Ezek a különleges darabok a napfényben válnak igazán stílusossá, hiszen gyönyörűen, visszafogottan csillannak meg a napsütésben. A tavalyi sellőtrend inspirálta ezt a csodás fényjátékot!

Retró stílus

Idén még a modern strandok is azt a látszatot keltik majd, mintha visszarepültünk volna a hatvanas, illetve hetvenes évekbe. Visszatérnek a kosaras bikinifelsők, a magas derekú bugyik és a klasszikus, kivágott hátú egyrészes retró fazonok, amelyek nagyon felrázzák a 2024-es kínálatot.

Izgalmas minták

A legerősebb trendek között a merész minták is ott szerepelnek, akár modern, akár retró verzióban. Cikcakkminta, virágok vagy pöttyök, bármi jöhet színes és fekete-fehér verzióban egyaránt. A tavaszi vibrálás most átfut a nyárba, a strandon sem kell unalmas, lehangolt megjelenéssel fürdőzni. Jöhetnek az izgalmas motívumok, amelyektől pezseg majd a kánikulahangulat!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés