Nem csak a push-up megoldások ajánlottak kis mellre, és idén igazán könnyűvé teszi a válogatást a bikinidivat. A fazonnal és a mintával is trükközhetsz picit, ha zavar a kebelméreted. Akadnak olyan fürdőruhák, melyek kialakításuk miatt kifejezetten praktikusak, ráadásul roppant nőiesek. Árakkal mutatjuk a csalafinta szabásokat!

hirdetés

Bármekkora mellbőségről legyen is szó, minden nő keresi a számára tökéletes fazont, akár melltartót, akár fürdőruhát vásárol magának. Utóbbi beszerzése égető teendővé válik a strandszezon közeledtével. Annak érdekében, hogy gyorsan rá lehessen találni a megfelelő darabra, megéri tudatosan kutatni a bikinik között. A kisebb keblek esetében ugyanis sok olyan tényező van szabás szempontjából, amelyek tudatában egyszerűbbé válik a beszerző körút.

Divatos és praktikus fürdőruhák kis mellre

Az ideális bikinifelső kiválasztásakor rendkívül fontos, hogy a ruhadarab megteremti-e viselőjében a komfortérzetet, vagy sem. Ugyanis, ha a hölgyek kényelmesen mozognak bennük, akkor könnyebben látják magukat csinosnak is. A pozitív önkép kialakítása pedig kulcsfontosságú akkor, ha csupán egy vagy két aprócska ruhadarab takarja a testet.

Fontos azt is leszögeznünk, hogy a nőiesség szempontjából teljesen mindegy a mellméret. Kár rajta izgulni, de persze sokan szeretnének épp csak egy kicsivel látványosabb domborulatokat. Az összeállításunk nekik szól, hiszen kényelmetlen kipárnázás nélkül is számos módon trükközhet az ember.

Az nem is kérdéses, hogy ultranőiesek a mai bikinik. Viszont sokszor az a színpompás felső, ami passzosan állt rajtunk a próbafülkében, a strandon már sajnos máshogy mutathat. A vízben az anyag ereszthet feszességéből, és még a pántok is elcsúszkálhatnak. Ezek nem csak a nagyobb keblekkel rendelkező hölgyek problémaköréhez tartoznak. A kis cicik is előidézhetik az efféle kínos szituációkat, mivel a fürdőruha kevésbé tud idomulni a keblekhez. Ahogy egy melltartónál gyakran megtörténik az, hogy eláll a kosár a mellkastól, úgy a fürdőruháknál is kialakulhat ez a helyzet, ami kellemetlen pillanatokhoz vezethet.

 

Ezeknek a bikinifazonoknak a viselése kevesebb rizikóval jár az úszás és a fürdőzés során, mint más szabások esetében.  Extrémebb felpolcoló tömések hiányában, nem az az első számú cél, hogy a ciciket minél nagyobbnak mutassák, azonban néhány optikai trükk segítségével mégis csinosan és nőiesen állnak a kisebb melleken is. Nem teszik előtérbe az idomokat, épp csak finom hangsúlyt adnak nekik.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés