Nem túlzás azt állítani, hogy a kapucnis pulóver örök darab, hiszen életünk legtöbb szakaszában nélkülözhetetlen eleme a ruhatárunknak. Végigkísér minket a kollégista éveken, nem hiányozhat a bőröndből az utazások alkalmával, néha vádlón mered ránk az edzőtáska mélyéről, és mindig kisegít minket, ha kényelemre vágyunk.

hirdetés

Az utóbbi években azonban nem csak a sportos és az otthoni, maratoni filmnézéshez ideális, lelazulós szettekben kapott kiemelt szerepet, az utcai divatban éppúgy megalapozta jelenlétét. A hanyag stílusmixekben a „csak úgy felkaptam valamit” illúzióját támogatja, pedig többnyire jól megkomponált összeállításokról van szó. Már jól ismerjük a mamafarmeres, sportcipős kombinációit, és tudjuk, hogy a lezser blézer mellett szintén kulcsdarab lehet.

Ám mi a helyzet az idei trendekkel? Pár éve már megjelentek a kapucnis pulóver kötött és horgolt változatai, melyek a nőies stílusirányzatokkal kokettálnak. Az efféle verziók könnyedén összepasszíthatók elegáns szövetnadrágokkal vagy bőrhatású szoknyákkal, de idén a sportosabb megjelenésű társaik is hasonló babérokra törnek.

Új fényben a kapucnis pulóver: már nem csak sportos, laza szerepet szán neki a divat

A tavaszi kollekciók világossá teszik, hogy a divatnak új tervei vannak a kapucnis pulcsival, mindez pedig az egyre szabadabb stílusmixeknek köszönhető.

 

Megjelenhet a férfiszabású kosztümnadrágok mellett, és a tavasszal felfutó extra mini sortokkal ugyancsak jó barátságot ápol. Testre szabott, illetve A vonalú midiszoknyával egyaránt viselheted, a diáklánystílus pedig arra is engedélyt ad, hogy rakott miniszoknyával, térdzoknival boronáld össze.

A kapucnis pulóver sokoldalú darab, ráadásul jól kihasználható és roppant komfortos hideg időben, de nem csak farmernadrággal kombinálhatod. Késő tavasszal a bakancsot és az edzőcipőt felválthatja a csinos körömcipő, ami meglepő párost alkot a sportos felsővel.

A lezser nőiesség kategóriájába most sok minden belefér, bátran szabadjára engedheted a képzeleted! A rövidített fazonú, crop pulóvereket könnyedén összehozhatod a magas derekú szövetnadrágokkal, és bizony a bőrhatású ceruzaszoknyákkal úgyszintén jó párost alkothatnak.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés