Az elegáns alsó és a blézer párosítása sokkal több lehetőséget rejt magában, mint gondolnád. A nadrágkosztüm viselése így lesz igazán sikkes idén tavasszal.

hirdetés

A nadrágkosztüm viselése így lehet igazán változatos

Nem véletlen, hogy olyan hírességek, mint például Julia Roberts vagy Julie Andrews már hosszú évek óta rajonganak a nadrágkosztümökért. Még vörös szőnyeges események alkalmával is bátran viselik az elegáns, mégis kényelmes összeállításokat, amelyek az egyszerű hétköznapok során éppúgy megállják a helyüket. A kilencvenes években a hatalmas, túlméretezett blézer és az elegáns nadrág párosa uralta az utcai divatot, a retró trend pedig hatalmas népszerűséggel tért vissza a 2023-as tavaszi stílusok között.

Noha első blikkre túlságosan egyhangúnak és letisztultnak tűnhetnek az elegáns szettek a vibráló tavaszi hangulathoz képest, a nadrágkosztümökben rengeteg lehetőség rejlik. Nem csak elegánsak, kifejezetten sokoldalúak és praktikusak is, ráadásul gyakorlatilag bármilyen stílusban remekül mutatnak. Az eredmény a legtöbb esetben abszolút a kiegészítőkön múlik, a kiszemelt összeállítást teljes mértékben a saját ízlésed szerint formálhatod.

A galériában megmutatunk néhány őrülten sikkes variációt.

 

A nadrágkosztümök legnagyobb előnye, hogy bármilyen stílushoz képesek alkalmazkodni. Olyanok, mint a fehér vászon, amiből még bármi kisülhet, amikor az ember lánya ecsetet ragad. Elegáns, finom blúzzal és magas sarkú cipővel párosítva remekül mutat az irodai napokon vagy alkalmi összejöveteleken, különösen akkor, ha a szett színei is harmonizálnak egymással.

Nem feltétlenül kell azonban finom kiegészítőkkel társítani őket, az elegáns nadrágkosztüm egy sportos cipővel és egyszerű fehér pólóval is roppant sikkesen mutat. A különböző stílusok kombinálása egyébként is rendkívül trendi manapság, a fehér edzőcipő tehát abszolút egy letisztult, könnyed kosztümszettért kiált!

A kétrészes szettek nem csak stílusosak, hihetetlenül praktikusak is. Viselheted önmagában a nadrágot, de előfordulhat, hogy csupán a blézerre lesz szükséged. Ezen túl szuperül helytállnak a tavaszi, változékony időjárásban. A réteges öltözködés jolly jokerei, a manapság divatos oversize blézerek alatt ráadásul még egy vastagabb kötött pulóver úgyszintén elfér. Ez esetben elképesztően trendi és nőies lesz az összkép.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images for Copenhagen Studios/Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés