Lassan elköszönhetünk a decembertől, ám ez nem jelenti azt, hogy minden téli trendet kimaxoltunk! Szép számmal akadnak követendő irányzatok a következő évre is, amelyek az újdonság varázsával kecsegtetnek. Ezek a divatos csizmák nagyszerűen fel tudják dobni az összeállítást még a legszürkébb téli napon is!

hirdetés

A téli öltözködést főként a kabátok és a csizmák határozzák meg, így döntő szerepük van a stíluskép kialakításában. Télikabátból, viszonylag keveset tárolunk a szekrényben, hiszen a megfelelő darab beszerzése pont elég macerával jár, ráadásul két-három fazonnal megoldható a nőies, a sportos, vagy az elegáns összeállítás. Ám a lábbelikkel könnyedén változatosabbá tehetjük a megjelenésünket, és pár sikkes kiegészítővel ezt csak tovább fokozhatjuk.

Cipők terén az elmúlt években nem sokat változtak a trendek, hiszen az őszi irányzatokat a már jól ismert motoros csizmák és a magas sarkú cipellők uralták. Télen szintén ez a tendencia volt megfigyelhető, kiegészülve a szupernőies térd fölé érő csizmával. Természetesen a jól bevált kedvencektől még most sem kell elbúcsúznunk, ám a listánk tartalmaz pár igazán jól kombinálható újdonságot.

Chelsea csizma újragondolva

A chelsea csizmát senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez a kreáció már legalább tíz éve velünk van. A tervezők ezt a bevált fazont keresztezték a chunky boots-al, ami az elmúlt évek egyik legmegosztóbb trendje. Bár tény, hogy nem a legnőiesebb darab, megfelelően kombinálva mégis kiváló stílusfűszerként működik! A két fazon keveréke már most hódít, és számos üzletben megtalálhatóak a gumitalppal ellátott variációk.

A hosszú szárú csizma még mindig sikkes

A magassarkú alaknyújtó hatása a téli öltözékekben is előnyt jelent. Bár jobb óvatosan bánni vele, hiszen csúszós időben meggyűlhet a bajunk az apró sarkakkal, ám szárazabb napokon nyugodtan eshet erre a választásunk. Az extra nőies tűsarkak már évek óta kiestek a téli trendek közül, ezért, ha csizmáról van szó, akkor 2021-ben is csak a kockasarokkal ellátott lábbeliket javasoljuk!

Lapos, mégis szupernőies

A hosszú szárú csizmakialakításhoz nem csak a magas sarkak passzolnak, hanem akár a lapos talpú verzióikat is viselheted. Kétségtelen, hogy ez a legpraktikusabb téli trend, hiszen az egyenes, magasra futó szárak hosszítják a lábakat, az effajta csizmafazonokban mégis kényelmes a járás.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés