A királyi esküvő után Pippa Middleton körül is megnőtt az érdeklődés, egyre többen voltak kíváncsiak a hercegné húgára. Úgy tűnik, felnőtt a feladathoz, hiszen a korábbi divatbotlásai után, manapság mindig kifogástalan a megjelenése.

hirdetés

Vilmos és Katalin esküvője után egyre jobban érdeklődött a sajtó a fiatal Pippa iránt, és mindenki arra volt kíváncsi, hogy milyen valójában a hercegné húga. Sokszor fotósok hada követte még bevásárolni is, és a különféle újságok rendszeresen cikkeztek arról, hogy éppen mit visel.

Pippa kezdeti stílusát leginkább az összeszedetlen jelzővel lehetne illetni. Bár próbált elegáns darabokat összeválogatni, a végeredmény valahogy sohasem volt az igazi. Gyakran keverte a különféle stílusokat, mintákat és anyagokat, amelyekből néha egész szép kavalkád kerekedett. Fiatalként szívesen kísérletezett, és a feltűnőbb daraboktól sem riadt vissza.

Pippa Middleton stílusa alaposan átalakult

Az elmúlt években viszont alaposan megváltozott Katalin húgának az öltözködése. Sokkal több nyilvános eseményen vesz rész, így szigorúbb öltözködési szabályoknak kell megfelelnie. Nagy átalakuláson ment keresztül, manapság már az eleganciát és a letisztultságot helyezi a középpontba. Testvére hatalmas inspirációt jelent számára, hiszen nagyon sokszor jelenik meg hasonló szabású, színű kreációban, mint Katalin.

Pippa kedveli az egyenes szabású ruhákat, amelyek kihangsúlyozzák a karcsú vonalait. A csinos kabátok nála sem maradhatnak ki a repertoárból, hivatalos eseményeken gyakran viselt már hasonlóan nőies darabokat, mint amilyenek a nővére gardróbjában is sorakoznak. Természetesen a mintákat sem engedte el, gyakran látni printtel díszített ruhában, ám igyekszik visszafogottan viselni őket. Legtöbbször letisztult kiegészítőkkel párosítja a feltűnő kreációkat.

Katalinhoz hasonlóan, Pippa is kitűnő inspirációforrás, mivel nőies szettjeit könnyen beilleszthetjük a hétköznapokba. Nemcsak méregdrága kreációkat visel, a fast fashion márkák fazonjait éppúgy kedveli, így bárki számára elérhetőek a kedvenc egyszerű szabású ruhái.

 

Kiemelt kép: Stuart C. Wilson / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés