A hír már befutott, Lila Moss Grace Hack szépségnagykövet lett az YSL háza táján, ám a vele készült új kampány további fotóira még várni kell. Annyi már most tudható, hogy a natúr, leheletfinom sminkeké lesz a főszerep.

Csakúgy, mint szupermodell édesanyja, Lila Moss is 14 évesen került a divatvilág látóterébe, eleinte csak apránként, ám az utóbbi két évben szinte rohamléptekkel halad karrierje csúcsa felé. Már nem az a kislány, akit híres édesanyjához hasonlítgatnak, felnőtt nővé érett, és magabiztosan megáll a lábán a szakmában.

Ha csak az utóbbi sikereit nézzük, elképesztően messze jutott a legelső fotózástól. Eleinte édesanyjával vállalt szerepléseket, első nagyobb közös munkájuk a Marc Jacobs Beautyval való együttműködés volt, melynek kapcsán a Dazed Magazine-ban is megjelentek képek a szépséges Liláról. Ekkor még csak 16 éves volt, majd 18 éves korában Kate Moss-szal karöltve jelent meg a Vogue Italia címlapján.

Továbbra is a Marc Jacobs kampányarcaként remekelt, miközben a Miu Miu kifutóján manökenként debütált. Bár Lila Moss alapvetően a természetes szépséget képviseli a modellszakmában, az utóbbi időkben olyan felkéréseknek is eleget tett, amelyek lehetővé tették, hogy megvillantsa vagány, bohém oldalát. A W magazine kedvéért ultrarövid, tüskés frizurára váltott, az Ermanno Scervino kampányának kedvéért pedig édesanyja híres, csábos pillantását is kijátszotta.

Tavaly nyáron a Versace legújabb darabjait népszerűsítette egy ütős, bohém stílusú képsorozattal, míg szeptemberben ismét édesanyjával közösen vállalt fotózást, a Tommy Hilfiger őszi-téli kampányában vettek részt. Ám úgy tűnik, továbbra sem pihen a fiatal modell, idén hatalmas lehetőséget kapott, az YSL Beauty amerikai nagyköveteként lép be a luxusdivatház családjába.

Lila Moss szépségnagykövet lett: a természetességet képviseli az YSL Beauty előzetes fotóin

Ha azt nézzük, hogy manapság sok huszonéves fiatal úgy festi ki magát, mintha egy komplett Insta-filter lenne rajta, Az Yves Saint Laurent új kampánya igencsak váratlan kezdeményezésnek ígérkezik. A teljes fotósorozatra még várni kell, de két kép már beérkezett ízelítőként.

Lila Moss leheletfinom natúr sminkjét olyan újdonságokkal készítették el, mint az All Hours alapozó, a Lash Clash Mascara szempillaspirál, a Rouge Volupté Shine szájfesték, valamint a Rouge Volupté Candy Glaze szájfény.

Kép: YSL Beauty.

 

Az már most látható, hogy semmivel nem estek túlzásba, szinte retust sem kapott a húszéves modell. A természetes árnyalatú alapozó alól feltűnnek a bájos kis szeplői, az egész sminkje alig látható. Hamvas, friss üdesége abszolút vonzza a tekintetet, az ember azonnal tudni akarja, mitől ragyog így a bőre.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés