Kaia Gerber az a bizonyos alma, ami nem esett messze a fájától. Bájos arcvonásain kívül a divat iránti szeretetét, és a stílusérzékét is az édesanyjától örökölte. Hozzá hasonlóan egyszerűségre törekszik az öltözködés terén, így a blézer és a farmer két fontos alappillére a ruhatárának.

hirdetés

A fiatal modell tökéletesen példázza, hogy nem kell nagy fakszni a sikkes megjelenéshez. Nem érdemes tehát alábecsülni az olyan szimpla darabokat, mint a póló, a blézer, a farmer, vagy a tornacipő. Kaia Gerber szeret játszadozni a hanyagul lezser és a nőies kreációk mixelésével, ráadásul nem is teszi rosszul.

Kaia Gerber a blézer és a farmer nagy rajongója: így viseli az egyszerű darabokat

Fiatalosan laza, mégis nőiesen letisztult öltözékeiből érdemes inspirációmorzsákat elcsípni, hiszen ezek a szettek kevés bravúrral összehozhatóak, és nem feltétlenül igényelnek drága darabokat.

A blézer esetében mondjuk fontos, hogy időtálló, minőségi anyagból készüljön, máskülönben ronggyá gyűrődhet az emberen, ami nem tesz jót a megjelenésnek. Ám, ha a farmer szabása passzol a testalkathoz, valamint a színek, anyagok jól klappolnak, még az edzőcipő sem ronthatja le a nőies kisugárzást.

 

A modell utcai szettjeit elnézve kiderül, milyen alapelvet követ: elég egy feltűnő elem ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a megjelenés. Ez lehet egy divatos, színes kiegészítő, bőrhatású zakó, vagy válltöméses, erősen karcsúsított blézer, ami azonnal odairányítja a tekintetet.

A stílustörés szintén jó trükk, hiszen játékos fricskaként hat, amikor a letisztultan nőies outfit mellé egy vagány tornacipőt társít. Stílustippjeivel könnyen és kényelmesen követhető, egyenes utat mutat a kacifántos divatban.

Kiemelt kép: Jim Spellman/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés