A klasszikus, végig gombos ingruha évek óta népszerű, ám csak kevesen gondolnak rá úgy, mint egy sokoldalúan viselhető darabra, pedig akadnak olyan variációk, amikor nem csak ruha minőségében szerepelhet az öltözékben.

hirdetés

A midifazonú, egyenes vonalú ingszabású ruha évek óta divatos, így bizonyára sok nő szekrényében megtalálható ez a fazon. Bár mindenki tudja, hogy jól kombinálható kardigánnal, blézerrel, sőt bőrdzsekivel is, az ingruha viselésében nem csak az efféle variációk lehetősége rejlik.

A jó idő közeledtével lassan előkerülnek a lengébb, nyáriasabb kreációk, így érdemes ellesni az alábbi praktikákat.

Szuper variációk, amelyek új fénybe helyezik az ingruha viselését

A derékban megkötős, egyenes szabású ingruha sportos és nőies kombinációkban egyaránt megállja a helyét. A legegyszerűbb módja, hogy nőiesebbé varázsold a kényelmes sziluettet, ha a textilpánt helyett egy vastag, dekoratív övvel karcsúsítod a fazonját. Csak egy nőies retikül és magas sarkú cipő kell hozzá, és máris elegánsabb benyomást kelt az egyszerű ruhadarab.

Ám könnyed rétegezéssel még izgalmasabb lehet a lenge ingruha, a fenti variációk pedig már a tavasz folyamán elsüthetők, ahogy melegszik az idő.

Akár kaftánként is viselheted, egy nyári pántos ruhára felkapva, ebben az esetben pedig nem kell begombolnod, csak hagyd lazán lógni. Egyenes vonalvezetésével remekül nyújtja az alakot, így akár arra is használhatod, hogy keskenyebbnek tűnjön a sziluetted.

A ruha és a nadrág kombinációja most újra divatos, de nem minden esetben sül el szerencsés módon. Ezekben az összeállításokban azonban nem ruha minőségében szerepel az ingszabású darab, olyan funkciót tölt be, mint egy hosszított fazonú kaftán, vagy kardigán.

Ha a blézerhez túl meleg van, de nem indulnál el rövid ujjú felsőben reggel, a hosszú ujjú, tavaszi ingruha sikkes megoldás lehet, ráadásul nem csak az itt bemutatott variációk jöhetnek szóba, bátran szabadjára engedheted a kreativitásodat!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés