A sokoldalú ingruha klasszikus darab, régóta kering a divat körforgásában, de idén a szokásosnál is népszerűbb, hiszen előnyös tulajdonságaival méltán rászolgál a kitüntetett figyelemre. Rengeteg lehetőség rejlik benne, komplex, vagyis divatos, praktikus, nőies és kényelmes kialakításainak köszönhetően önmagában is teljessé teszi a szettet. Különlegessé varázsolja a megjelenést, még a sportos fazonok is szépen hangsúlyozzák a nőies vonalakat.

hirdetés

Az ingruha idén bármivel viselhető, az edzőcipőtől kezdve egészen a magassarkúig, kifinomult kiegészítőkkel és sportos holmikkal egyaránt jól kombinálható. A karcsúsított fazonok jóformán mindenkin jól mutatnak, ezek a derékban húzott darabok kiemelik a sziluettet, míg az oversize fazonokkal már nem árt vigyázni. A bő szabású, férfiingre hajazó verzió azonban elképesztően divatosnak számít, egy övvel pedig máris nőiessé varázsolható a maszkulin darab.

Az ingruha bármilyen stílusban megjelenhet, nem véletlenül kapja fel újra és újra a divat

A sportosabb fazonok is nőiesek

Egy sportos, lezserebb típusú, military vagy szafaristílusban megjelenő ingruha is lehet elképesztően nőies, csupán a kiegészítőkkel kell okosan és mesterien bánni. A karcsúsított fazonok eleve megadják a lendületet, hiszen kiemelik a csinos vonalakat, vonzóvá teszik az alakot. Egy-két ékszerrel és magassarkúval felturbózva különleges hatást kelt az összkép.

 

A virágos, lábszárközépig érő verzió igazi klasszikus

A virágminta igazi jolly joker, hiszen viseljen bármit az ember, biztosan nőies és kifinomult hatást kelt majd a ruha, amin gyönyörű virágok vannak. A finom, összehangolt színvilág, a kifinomult szabás pedig csak rátesz egy lapáttal az egyébként is varázslatos eredményre. A lábszárközépig érő fazonok tarolnak idén, pont eleget takarnak az alakból, miközben szexisen sejtelmessé teszik a megjelenést. Az efféle kreációk a hétköznapokon is szuper választásnak bizonyulnak, egy blézerrel kiegészítve pedig a hűvösebb reggeleken vagy estéken kifejezetten elegáns hatást keltenek.

 

A csipke irtó nőiessé teszi a szettet

A sztenderd fazonú ingruha önmagában nem egy nagy eresztés, ám egy kis csipkével megbolondítva máris nőiessé és kifinomulttá válik. Edzőcipővel vagy szimpla topánkával viselve lazább, míg magassarkúval elegáns hatást kelt az összeállítás. Lenge anyagából adódóan tökéletes nyári viselet, akár munkába, akár egy kirándulásra remek választás.

 

Rövidnadrággal egyedi és sikkes

Ha a szimpla ingruha már unalmas, a hosszú fazonokkal sikkes, egyedi megjelenést lehet varázsolni. Egy csinos rövidnadrággal, kigombolt formában viselve roppant különlegessé válik, a fennmaradó anyag könnyeden lebeg majd hátul, amitől légies hatást kelt az összkép.

 

A férfiingre hajazó oversize fazon nem feltétlenül előnyös, de egy övvel máris nőiesebb

A férfiingre emlékeztető, bő szabású fazonok nem feltétlenül előnyösek, ám legalább annyira divatosak, mint amennyire eltakarják a nőies formákat. Maximum a lábakat lehet bennük megmutatni, ám garantáltan feldobnak pár pluszkilót a felsőtestre. Egy apró trükkel azonban máris nőiesebbé varázsolhatók ezek a darabok is.

 

Csupán egy övre van szükség, és máris karcsúsított fazonú lesz az oversize, maszkulin ing. Az összkép így sokkal nőiesebb, mégis ugyanolyan divatos marad. Egy hosszabb kendővel is átkötheted a derekad, nyaraláskor kifejezetten praktikus lehet ez a lazább stílus.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés