Victoria Beckham saját divatmárkája megélt már mély- és csúcspontokat, de egyvalami változatlan: a Spice Girls egykori tagja nemcsak divatos ruhákat, kiegészítőket, hanem öltözködési koncepciót, stílust kínál a nőknek. Olyannyira önazonos formában teszi ezt, hogy kollekciójának darabjai a saját szekrényében is megtalálhatók.

hirdetés

Ennél jobb és egyszerűbb reklámot el sem tudunk képzelni egy divatbrand esetében, mármint hogy a márka alapítója és kreatív igazgatója úton-útfélen a neve alatt gyártott és forgalmazott termékeket viseli. Pláne ha mindez nem holmi erőltetett, felvett szerep és póz, ami pusztán a népszerűsítés célját szolgálja!

Victoria Beckham tényleg azt a fajta sikkes, nőiesen retró megjelenést képviseli, amit a luxusérzést finoman tálaló, hordható darabjainak kombinálásával lehet elérni.

Ha a 2008-as kiindulópontig visszamenőleg megfigyeljük a Victoria Beckham márka felhozatalát, kollekciói aszerint alakultak, változtak, ahogy Beckhamné stílusa és ízlése formálódott, illetve ahogyan csiszolódott, bővült a divatban alkalmazott önkifejezési eszköztára.

Victoria Beckham a nőies sikk híve: őszi darabjai máris rohamosan fogynak

Amióta rákattant a hetvenes évek stílusára, Victoria Beckham divatkínálata megtelt színekkel és mintákkal. Őszi kollekciójában főként a földszínek, valamint a zöld árnyalatai dominálnak, de a kék, a narancs, a rózsaszín és a borvörös tónusai is felbukkannak izgalmas palettáján. Azért a letisztult feketétől és fehértől sem távolodott el, hiszen ezek a visszafogott sikk alapjai.

A klasszikus A vonalú fazon farmer- és kosztümnadrág, valamint szoknya formájában egyaránt visszatérő elemként köszönthető a repertoárban, mely egy modern nő ruhatárát tükrözi.

A márka kínálata abszolút összhangban áll Victoria stílusával, tulajdonképpen annak leképezése. Bár gyakran viseli saját kollekcióinak darabjait, nem az a célja, hogy a nők őt másolják, sokkal inkább inspirációt és iránymutatást ad jól variálható, minden részletében egységet alkotó divatelemeivel.

A dolgozó, önmegvalósító, folyton mozgásban lévő, megjelenésükre igényes, divatra érzékeny modern nőknek nyújt egyszerűségében is látványos, mindennapi viseletre is alkalmas, egymást jól kiegészítő kreációkat, ám a kulcsfontosságú alapdarabok mellett a képzelőerőt felpiszkáló fazonok éppúgy megtalálhatók.

A túlméretezett szabású, valamint a zakóvonalú kabátok sem hiányoznak a márka őszi-téli repertoárjából, de ugyanígy az izgalmas szín- és anyagtársításokra is feldob néhány igazán telitalálat ötletet.

Victoria Beckham még márciusban viselte ezt a hetvenes éveket idéző szettet Párizsban, az őszi-téli kollekciókat bemutató divathét negyedik napján. A mustárszínű kordnadrág, valamint az őszi előzetes gyűjteményből származó oversize szabású lila blúz és a kockás blézer már csak pár méretben kapható a márka webshopjában, pedig még épp csak hogy elindult az őszi szezon.

Képek: Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

 

Ezeknek a daraboknak a népszerűségét is felülmúlja az a váll-lapokkal, zsebekkel és csatos övvel ellátott egyszerű ingruha, amit szintén Párizsban viselt még az év elején. A szezonelőzetes, valamint az őszi-téli kínálatban khaki színben jelent meg ugyanez a fazon, 311 800 forintnak megfelelő árban, és úgy lerabolták a készletet, hogy már csak 8-as és 10-es méretben kapható a UK-méretsor alapján.

Képek: Marc Piasecki/GC Images/Getty Images.

 

A dizájnermárka tavaszi előzetes repertoárjának kedvenc virágmintája több fazonra is rákerült, Victoria egy hétköznapibb ruha formájában viselte, míg Maisie Williams annak egy elegánsabb verziójában jelent meg a Porter Magazine címlapján.

Képek: James Devaney/GC Images/Getty Images.

 

Képek: Pascal Le Segretain/Getty Images.

 

Ebből a gyűjteményből is számos kreáció megtalálható az exénekesnő ruhatárában, például a piros lakkhatású nadrág, amit a Saint Laurent őszi-téli divatbemutatóján mutatott meg magán egy ütős színkombinációban, míg az alábbi jövő tavaszi összeállítást egy az egyben felvette a Jacquemus Le Papier nevezetű divatshow-jára.

Képek: Arnold Jerocki/Wirelmage/Getty Images.

 

Victoria Beckham hitelessége nem csak abban rejlik, hogy stílusikonként és kreatív igazgatóként is elismert személy a szakmában, hanem leginkább abban, hogy abszolút önazonos az, amit csinál, kollekcióival úgymond utat nyit a saját ízlése által formált, belső divatvilágába.

 

Kiemelt kép: Arnold Jerocki, Marc Piasecki/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images, Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés