A laza, lágy esésű anyagok olykor előnytelenül formálják az alakot, ezért az oversize ingek könnyen kifoghatnak rajtad. A túlméretezett kreációkat sokan csak szimplán betűrik a nadrágba, ám ettől sokkal több izgalmat rejtenek magukban. Könnyedén játszadozhatsz a gombolási, csomózási trükkökkel, amelyek még a derekat is karcsúsítják!

hirdetés

A túlméretezett, bő szabású felsőrészek körüli őrület továbbra sem szűnt meg, így a divatos darabok között szép számmal találhatunk olyan kreációkat, amelyek akár ruhának is ideálisak lennének. Bár a szűkebb fazonok kedvelőinek is van pár sikkes fazon, az új szezon kezdetén nagy általánosságban nem ez jellemző a felhozatalra.

A lezser ingmegoldások sokakat elriaszthatnak, mivel zsákszerűnek tűnhetnek, elrejtik a derekat és a nőies formát. Ha rosszul kombinálod ezeket a szellős szabásokat, nagy eséllyel szélesíteni fogják az alakodat, ám a megfelelő darabok házasításával, valamint néhány turpissággal könnyedén elkerülheted az alakromboló hatást.

Ezek a trükkök különösen praktikusak akkor, ha szélesebb a csípőd, mivel a betűrt ing a derékra irányítja a figyelmet, ezáltal optikailag vékonyítja a sziluettet. A klasszikus módszerek mellett jó néha kipróbálni pár újdonságot, ami felfrissíti a megjelenést.

Ezekkel a praktikákkal az oversize ingek is nőiesek lesznek

Az apró praktikákat selyemből készült ing esetén alkalmazhatod a legkönnyebben, mert ez az anyag rugalmas, jól nyújtható, nem veszíti el a formáját, így pillantok alatt betűrhető, összecsomózható, anélkül, hogy gyűrődne. Az első variációhoz a nadrág akasztójába kell belebújtatni a félig összegombolt ing végét, majd a két apró fülecskét egyszerűen rejtsd el a pantalló derekánál.

A második trükknél a stylist megcseréli az oldalakat, és máris sokkal frissebb, izgalmasabb hatást kelt a megjelenés. A szerelést egy övvel koronázza meg, így biztosan nem fog elmozogni a felsőrész a nap folyamán.

 

A csomózásokkal úgyszintén feldobhatod az összképet. Most ne a jól ismert technikát használd, inkább készíts el egy különleges kötést. A videóban a stylist három egyedi variációt mutat be, amelyeknek az elkészítése csupán pár másodperc. Ha szeretnéd, a kilógó füleket el is tüntetheted.

Akár hajgumit is bevethetsz, ezzel a stylist elsőként összefogja az ing végeit, majd eltünteti a füleket. Ha pedig igazán izgalmassá szeretnéd tenni a kedvenc blúzod, akkor mindenképp próbáld ki az aszimmetrikus gombolást.

Az egyszerű szaténing a kis turpisságoknak köszönhetően teljesen másként fest. Minden variáció izgalommal fűszerezi meg az összképet, amit csak tovább fokoz az öv, mely ebben az esetben ékszerként funkcionál. Bármilyen nadrággal, szoknyával megpróbálhatod ezeket az inges trükköket, az biztos, hogy feldobják a megjelenést, és látványosan karcsúsítják a derékvonalat.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés