A virágminta megunhatatlan klasszikus, ami minden évben képes az újdonság varázsával kecsegtetni. A nőies motívum idén szinte bármin felbukkanhat, és minden kreációt izgalmassá varázsol.

hirdetés

Tavasszal a nőies virágminta népszerűsége mindig fellobban, hiszen az ébredező természethez nagyszerűen passzolnak a romantikus kreációk. A lágyan csiklandozó napsugarak előcsalogatják a pasztellárnyalatú ruhadarabokat, amelyek prímán muzsikálnak a virágos printekkel.

A romantikus, virágos darabok idén sem maradhatnak ki a repertoárból, a megunhatatlan minta rengeteg kollekcióban felbukkan. Az elmúlt években az apró motívumok háttérbe szorultak, és a nagyobb, vibrálóbb virágok kerültek előtérbe. Az elkövetkezendő hónapokban is ezek fogják uralni az öltözködést.

A romantikus virágminta a szezon sztárja

A változékony tavaszi időben a virágos ruhákat érdemes kiegészíteni egy kabáttal vagy pulóverrel. Ezek a darabok nem engedik, hogy megfázz, és izgalmasabbá varázsolják a szerelést.

A nőies motívum a legegyszerűbb farmeres szereléseket is képes megbolondítani.

A sikkes egészruhákhoz nagyszerűen passzolnak a sportosabb kiegészítők: a manapság divatos stílusmixeknek köszönhetően, akár edzőcipővel is összeboronálhatod a fodros kreációkat.

A pasztellárnyalatokban pompázó darabok sem maradhatnak ki a sorból, melyek még nőiesebbek lesznek a virágmintától.

Idén az apró mintákat a nagyobb léptékű virágok váltják le, amelyek látványosabbá teszik a megjelenést.

A puffos ujjak, fodrok, és a ráncolt anyagok csak még csinosabbá teszik a szerelést. A tavaszi trendeket a romantikus részletek uralják, ezért érdemes a nőies blúzok között válogatni.

A szoknyákon, nadrágokon szintén megjelenhet a nőies virágminta, ilyenkor nem árt egyszerűbb felsőrészekkel házasítani a díszes fazonokat.

A tavaszi ruhatárból nem maradhatnak ki a feltűnő színárnyalatok, amelyek pillanatok alatt felpezsdítik a megjelenést. A színes nadrágok csak még sikkesebbé teszik az összeállítást.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés