A hosszú szárú csizma kora tavasszal még jól kihasználható darab, ám a puhább anyagú verzió hajlamos lecsúszkálni a lábról, ami egy roppant egyszerű trükk segítségével könnyedén orvosolható.

hirdetés

A hosszú szárú csizma remekül kombinálható lengébb, tavaszi szoknyákkal és ruhákkal, viszont nagyon bosszantó tud lenni, amikor járás közben a magasított, velúrhatású szárak elveszítik tartásukat és lecsúszkálnak. Ilyenkor jól jön egy rém egyszerű trükk, ami beválik.

Olykor a legkézenfekvőbb dolgok a legcélravezetőbbek, viszont az efféle megoldások felett hajlamosak vagyunk átsiklani. A harisnyán nem tapad meg jól a csizmaszár, ami gyakran bővebb is a kelleténél, ezért nem árt valahogy rögzíteni.

Egyszerű, pár másodperces trükk, amivel fixálható a hosszú szárú csizma

Bár roppant divatos, ha a puha anyagú csizma szárát kissé megrogyva viseled, de sokak számára igencsak zavaró a lecsúszkáló anyag. Emiatt állandóan igazgatják, és nem túl kecses, ha valaki folyton a szoknyája alatt matat, és a lábbelijét rángatja.

A trükk alkalmazója és megosztója ugyan nem találta fel a spanyolviaszt, de mégiscsak olyasmire mutat rá, ami nem biztos, hogy első blikkre eszünkbe jutna. A megoldás kulcsa a szimpla kétoldalú ragasztószalagban rejlik. A videóban láthatod, milyen gyorsan orvosolható a probléma.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés