A farmernadrág viselése nem okoz túlzottan nagy fejtörést, hiszen jóformán bármivel párosítható, ám amikor már kabáttal együtt kell felvenni, elgondolkodtató lehet a szett összeállítása. A trendi kabátfazonok remekül passzolnak a lezser, mégis nőies farmerhez, csupán a megfelelő darabot kell megtalálni ahhoz, hogy valóban sikkes és nőies legyen az összkép. Ezek a kabátfazonok a legjobbat hozzák ki a farmeres kombinációkból!

hirdetés

A farmernadrág remekül mutat kabáttal, ha megfelelő fazont választasz

A szimpla farmernadrág alapvető elemét képezi az őszi utcai divatnak. Remekül kombinálható, bármilyen felsővel és lábbelivel szuperül mutat, a legtöbb stílusban megállja a helyét. A nagyobb dilemmát inkább az okozza, amikor a hűvösebb napok elérkeztével már kabátra is szükség van. Nem mindegy, hogy milyen fazonokkal boronálod össze, mutatjuk, hogyan lesz igazán nőies és sikkes a megjelenés.

Ballonkabát

A ballonkabáttal nem lehet mellényúlni az őszi hónapokban. Rendkívül letisztult, elegáns és sikkes megjelenést kölcsönöz, a brit és francia stílus egyik alapeleme. A legtöbb farmernadrág mellett szuperül mutat, a derékövnek köszönhetően még begombolva is csodásan fest. Karcsúsítja az alakot, s mivel a legtöbb ballonkabát kiszélesedik a derékvonaltól lefelé haladva, még a bővebb, trapéz fazonú nadrágokkal is bátran összepárosítható.

 

Hosszú szövetkabát

A hosszú, egyenes szabású szövetkabát a legjobb barátod lehet a hűvös őszi reggeleken. A vastagabb anyag miatt nem árt olyan farmert választani, amely nem bővül túlzottan, hogy a feltorlódott kelme ne váljon zavaróvá és túlzsúfolttá a kabát alatt. A lazább, mégis nőies mamafazon még simán belefér, edzőcipővel lezser, mégis sikkes összképet teremt az outfit.

 

Rövid szövetkabát

A rövidebb szövetkabátokkal nem árt vigyázni, hiszen cseppet sem mindegy, hogy hol végződik a kabát hossza. Ha optikailag karcsúsítani szeretnéd a sziluetted, vagy a csípőtájék felett végződő fazont válassz, vagy egy kissé hosszabb, térd feletti szabásra voksolj. A szövet eleganciát képvisel, éppen ezért a leglazább farmerrel is szuperül mutat, a sikkes nőiesség garantáltan ott lapul majd a szettben, ha ezt a két darabot párosítod.

 

Bomberdzseki

A bomberdzseki inkább lazább, vagányabb összképet teremt, egy A vonalú farmer mellett mégis nőiessé válik. Érdemes figyelembe venni a kabát fazonját. A rövidebben szabott, alul húzott verziókat magas derekú nadrággal kell viselni ahhoz, hogy csinosnak mutassák az alakot, míg a bővebb, oversize bomberek esetén a szűkebb farmerek választása eredményez előnyösebb összképet.

 

Karcsúsított fazonú bőrkabát

A karcsúsított fazonú kabátokkal aligha lehet mellényúlni, látványosan nőiesebbé teszik a sziluettet. A derékban húzott fazonok esetében szinte bármilyen farmernadrág remek választásnak bizonyul, ám a túlzottan lezser, bő szabás kissé hanyag és slampos összképet eredményezhet. Az A vonalú, trapéz vagy éppen mamafazon simán belefér, remekül passzol a csinos dzsekihez.

 

Szimpla bőrdzseki

A bőrdzseki vagány, ütős összképet eredményez egy farmernadrág mellett, valahogy mégis belecsempészi a nőiességet az outfitbe. A nyolcvanas évek kedvenc kabátja elképesztően sikkes külsőt kölcsönöz, bármilyen fazonú nadrággal párosíthatod, mindenképpen stílusos lesz a megjelenésed.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés