Penélope Cruz kifinomult stílusérzékkel viseli a legtrendibb fazonokat, a széles szárú, A vonalú farmernadrág például az egyik kedvenc fazonjává vált az elmúlt időszakban. A legerősebb tavaszi trend máris tarol Hollywoodban!

hirdetés

A széles szárú farmernadrágok trendje már nem új keletű, azonban úgy tűnik, hogy az idei tavaszi divatot is abszolút az A vonalú fazon keríti majd hatalmába. A következő szezon sikkes darabjait már most sokan viselik a mindennapi szettek meghatározó részeként, a legerősebb trend pedig Hollywoodban is felütötte a fejét. Penélope Cruz előszeretettel választja a lezser, mégis nőies farmernadrágokat, nemcsak a hétköznapokon, de fontos eseményeken éppúgy sikkesen kombinálja a tavasz kedvenceit.

Penélope Cruz idei kedvence az A vonalú farmernadrág

Penélope Cruz divatikonná avanzsált az utóbbi időben. Mindig stílusosan, sikkesen öltözött, remekül hangsúlyozta fantasztikus alakját, ám újabban különleges érzékkel vegyíti a nőies divatelemeket. Mindig ragyog a fotósok előtt, akár estélyiben, akár hétköznapi szettben jelenik meg, minden alkalommal lehengerli a rajongókat.

Úgy tűnik, hogy a lezser, hanyag elegancia egy igazi szakértőjével van dolgunk, a színésznő zseniálisan kombinálja egymással az eltérő stílusú holmikat. Az egyik kedvenc kulcsdarabja az idei tavaszi szezon jolly joker fazonja, a széles szárú, A vonalú farmernadrág, amelyet fontos események alkalmával éppúgy bátran, magabiztosan visel.

 

Pontosan tudja, hogyan és mivel variálja a csinos farmereket ahhoz, hogy az összkép semmiképp se mozduljon el lezser és laza irányba, sokkal inkább nőies hangulatot teremtsen. A legegyszerűbb trükkje, hogy magas sarkú cipőkkel és csizmákkal boronálja össze a széles szárú farmereket, így egy pillanat alatt elegánsabbá válik a megjelenése.

A másik jolly joker ruhadarab, ami abszolút megzabolázza a széles szárú farmerek lezser megjelenését, a csinos, nőies blézer. A francia nők szerint ez a párosítás igazi telitalálat a hétköznapi sikk előtérbe helyezéséhez. Úgy tűnik, hogy Penélope Cruz sem gondolja ezt másként. Imádja a különlegesebb, mintás vagy extrább anyagú blézereket, amelyek szintén elegánsabbá teszik a farmernadrágok hanyag összhatását.

Nem fél a vagány, merész stílusrészletektől sem, persze mindig finoman adagolja az egyedibb divatelemeket. Csodás érzékkel lavíroz a menő, lezser, vagány és a nőies, illetve elegáns megjelenés határvonalán. Az ember azt gondolná, jó néhány stílustrükköt és izgalmas ruhadarabot kell bevetni ahhoz, hogy egy lezserebb, bővebb szabású farmer a nőies megjelenést erősítse. Ám szimpla kulcsdarabokkal ügyeskedve is határozottan elérhető a lehengerlő összhatás.

Kiemelt kép: Kayla Oaddams/Getty Images.

Cikkfotók: Kayla Oaddams/Tommaso Boddi/Getty Images for NEON/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés