Jennifer Lopez valósággal rajong a farmerért, a kedvenc fazonjait pedig roppant sikkesen variálja. Az 52 éves színésznő-énekesnő már a kétezres évek elején kivívta magának a divatikon címet, olykor szexi, merész vagy nőies, máskor laza és vagány szettjeivel ma sem okoz csalódást. Megmaradt a saját stílusa, melyben remek érzékkel keverednek a lezser és finoman elegáns darabok.

hirdetés

Jennifer Lopez esetében nem ritka, hogy divathullámot indít el egyes összeállításával. Az énekesnő a színpadon és a vörös szőnyegen mindig a nőiesebb, merészebb stílusát veszi elő. Sokszor láthattuk már különleges szabású estélyiben, de a kivágott, vagy sokat mutató holmiktól sem riad meg. Legutóbb egy áttetsző darabban keltett feltűnést, ami alatt nem viselt fehérneműt.

A dögös, végzet asszonya imázs mellett a színésznő-énekesnő továbbra is megőrizte lazaságát, amit a kétezres évek elején szokhattak meg tőle a rajongók. Az öltözködése szinte semmit sem változott, a hétköznapokban főként a lezser, kényelmes darabok uralják a ruhatárát. A színpadon kívül általában nem görcsöl rá arra, hogy mindig szexis legyen, legtöbbször laza melegítőt, farmert és lapos talpú cipőt visel.

Jennifer Lopez egyik kedvenc darabja a farmer: ilyen sikkesen viseli

A farmer Jennifer Lopez egyik kedvenc darabja. Évtizedek óta viseli, több száz nadrág sorakozik a szekrényében. Kedvenceit az évek során gyűjtötte össze, minden színből, fazonból megtalálható egy a repertoárjában. Nem véletlen, hogy ennyire rajong a holmiért, igazi kulcsdarab, ami évszaktól és az aktuális irányzatoktól függetlenül bekerülhet a megjelenésbe.

Nagy kedvencei a lezser szabású nadrágok, melyek évtizedek óta megtalálhatóak a gyűjteményében. Legutóbb a szezon egyik nagy kedvencét, a baggyt öltötte magára. A kilencvenes évek slágerdarabja eléggé látványos, így remekül mutat egy fehér felsővel és edzőcipővel. A látványos, mintás táska teszi fel a koronát az egyszerű szerelésre.

 

Jennifer nőies latin alkattal rendelkezik, vagyis vékony a dereka, miközben szélesebb a csípője és a combja. Ennek megfelelően igyekszik olyan darabokat viselni, melyekkel kiemelheti nőies alakját. Ez a laza, baggy fazon bár elrejti a lábakat, a trükkös derékmegoldásnak köszönhetőn mégis szép homokóra alkatot formál. A nadrághoz már csak fehér haspólót húzott az énekesnő.

 

Jennifer Lopez ruhatárában szép számmal sorakoznak a különlegesebb darabok, mint ez a mintás, szaggatott nadrág. Egy oversize pólóval egészítette ki a bő nadrágot, de nem marad hiányérzetünk az összeállítás láttán. Így kifejezetten hétköznapi lett a szett, míg a nőies megjelenést egy magas sarkú szandállal támogatta meg JLO.

 

Szintén nagy kedvence az A vonalú nadrág, ami kiemeli a derékvonalat, és szép homokóra alkatot formál. Jennifer ezt a fazont is imádja, a szürke darabot magassarkúval és pólóval tette izgalmassá. Jól bevált trükkje, hogy a látványosabb nadrágokhoz mindig egyszerű felsőt választ.

 

A fehér farmer sem maradhat ki a sorból, ebből szintén bővebb, lazább fazont választott, amit fekete felsővel és szandállal variált. A laza összhatást tovább fokozta a nadrágszár feltűrésével. Ez a nadrágtípus remekül áll neki, csodásan kiemeli karcsú derekát.

 

Tavasszal valóságos divathullámot indított el ezzel a hosszú farmerszoknyával. Sokan másolták le a szerelését, ami egyszerre bohém, kényelmes és nőies. Ez a divatos kreáció roppant látványos, és könnyen kombinálható.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill / Getty Images. 

Képek a cikkben: Bellocqimages/Bauer-Griffin, Robert Kamau, Hollywood To You/Star Max / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés