A francia nők zömét a téli divat sem hozza zavarba, éppen annyira kifinomult ízléssel válogatják össze a hétköznapi szetteket, mint az év bármely időszakában. Noha a hideg időben sokan alárendelik a sikkes külsőt a komfortnak, a meleg, kényelmes holmik nem zárják ki a stílusos, vonzó külsőt. A híres francia influenszer apró trükköket vet be, hogy minden nap divatos összeállításban induljon el otthonról.

hirdetés

A francia nők a téli divat sikkes darabjait is stílusosan viselik

A francia nők télen sem aprózzák el a dolgokat, a sikkes külsőt nem rendelik alá a komfortos, meleg összeállításoknak. Habár tény, hogy a réteges öltözködés nem feltétlenül pakol pluszkilókat az ember lányára, sőt, még igencsak stílusos lehet az eredmény, sokan félnek a különböző vastagságú és fazonú holmik összeboronálásától.

Noha a francia sikk belülről árad, van néhány trükk, amit bizony-bizony könnyedén el lehet lesni az ott élő nőktől. Most egy híres francia divatinfluenszer szettjeit vettük alapul. Nem véletlenül van több mint 670 ezer követője az Instagramon, összeállításaival rengeteg nőt inspirál.

A tornacipőről télen sem kell lemondani. No persze a gumitalpú lábbelit nem a legnagyobb mínuszokban és nyálkás, esős időben célszerű viselni, manapság bőven akadnak enyhébb napok, amikor egy ilyen lábbeli elképesztően fel tudja dobni a téli szetteket. Divatos, sikkes holmikkal kombinálva remekül átadja a lezser eleganciát, sikkes, mégis egyszerű hétköznapi külsőt varázsol.

Az elegáns, széles szárú nadrágokat sem kell télen a szekrény mélyére száműzni csak azért, mert csizmaszezon van. A bolyhos, prémes kabátokkal remekül mutatnak a nőies, meleg lábbelik, noha érdemes bokahosszúságút választani a szetthez. Ha színben teljesen nem is, de legalább irányvonalban egyezzen a cipő és a kabát árnyalata, ettől elképesztően letisztulttá válik az összkép.

A bomberdzseki is lehet sikkes, csak a megfelelő kiegészítőkre van szükség. Nőies, elegáns táskával kombinálva máris a hanyag elegancia mezejére lép az összeállítás.

Érdemes vegyíteni az elegáns és a sportos elemeket, ettől kifejezetten izgalmassá válik az egyébként sokszor unalmas, komor téli öltözködés. A baseballsapka lezserré teszi a külsőt, miközben a csinos kendő vagy elegáns kabát abszolút eleganciát képvisel.

A pulcsit nyakba kötni furcsán hangzik, pláne a kabát fölé, azonban remek pluszrétegként szolgál és sokkal sikkesebb összképet eredményez, mint egy szimpla sál.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés