A széles szárú nadrág egyre meghatározóbb trenddé válik, és lassan már vadásznunk kell a szűkebb fazonokat. Ezt talán annyira nem is bánjuk, hiszen a megfelelő szabás szépen kihangsúlyozza a derekat és nyújtja a sziluettet. Ám sokakban felvetődik a kérdés, hogy mégis mivel viselje. Szerencsénkre nem olyan nagy ördöngösség kombinálni, de tagadhatatlan, hogy sok múlik a megfelelő cipőn.

hirdetés

A széles szárú nadrágok népszerűsége az utóbbi időben alaposan felpörgött. Az elfeledett fazon a kifutón éledt újjá, a legnagyobb divatmárkák szinte kivétel nélkül lengő darabokat alkottak. A farmerek mellett a szövetből, tükörbársonyból vagy a szaténból kreált holmik is előkerülhetnek. A tavaszi-nyári szezonban ezek remekül variálhatók, és igazán népszerűek lesznek.

Ám a trend ellenére sok nőnek fejtörést okozhat ez a fazon, mivel elsőre úgy tűnhet, hogy nehéz kombinálni. Sok múlik a megfelelő fazonon, az A vonalú nadrág kifejezetten előnyösnek számít, hiszen a derékvonalra helyezi a hangsúlyt, így karcsúsítja a sziluettet optikailag. A magas derékszabás mindenképp előnyös, ha szeretnéd kipróbálni a trendet, akkor elsőként ezekkel próbálkozz.

Divatos cipők, melyekkel garantáltan jól mutat a széles szárú nadrág

A bővebb nadrág sok nőnek ezután is problémát okoz, hiszen nem egyszerű kérdés, hogy milyen cipőt társítsunk a kreációhoz. Bár elsőre nehéznek tűnik a feladat, a valóságban szinte bármilyen fazonnal megállja a helyét. Természetesen ebben az esetben is sokat számít a szerelés stílusa, ám, ha ehhez igazítjuk a cipőválasztást, akkor szinte lehetetlen hibázni.

Magassarkú

A bő fazonokat ezzel a legegyszerűbb kiegészíteni, hiszen ezek legtöbbször hosszúak, ám a lábbeli nyújtja az alakot, és így a nadrág alja sem fogja a földet seperni. Bármilyen magassarkú szóba jöhet a tűsarkútól kezdve egészen a törpesarkúig. Az elegancia jegyében jöhetnek az ingek, blézerek vagy díszes blúzok.

 

Bokacsizma

A sokoldalú bokacsizma mindenhez jól passzol, így a széles szárú nadrágnak sem ellensége. Ha pedig egy kicsi sarok is kiegészíti, akkor csak még csinosabb lesz az összkép. Különösen jól mutat a boka felett elvágott fazonokkal.

 

Bakancs

A bakancs az elmúlt években sokoldalú alapdarabbá avanzsált, ezért semmiképp sem maradhat ki az efféle összeállításokból. Az anyagokat kedvedre variálhatod, előkerülhetnek a műbőr vagy a farmeranyagból készült nadrágok.

 

Edzőcipő

A sportos fazon egyaránt szóba jöhet, ha szeretnéd kipróbálni a széles szárú nadrágok trendjét. Nem muszáj lezser szettben elsütnöd, hiszen a stílusmixek ezt is elbírják. Ha idén igazán sikkes szerelést szeretnél összerakni, akkor válassz egy nadrágkosztümöt, majd egészítsd ki egy laza lábbelivel.

 

Mokaszin

A férfias cipőfazont kár lenne kihagyni a felsorolásból, mivel sokoldalúságának köszönhetően ezzel a nadrágfazonnal is prímán muzsikál. A szövetnadrágok mellett jöhet a farmer minden színben. Szó szerint bármivel variálhatod, egyetlen összeállításból sem fog elütni.

Szandál

Ahogy melegebbre fordul az idő, jöhetnek a szandálok, nyitott cipők, esetleg papucsok. Mindhárom variációval nagyszerűen fog mutatni a széles szárú kreáció.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képek a cikkben: Edward Berthelot, Streetstyleshooters / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés