Natalie Portman megmutatta, milyen az igazán kifinomult francia stílus. Romantikus, nőies szettben érkezett Párizsba.

hirdetés

Natalie Portman a sikkes francia stílus szakértője

Natalie Portman már többször bebizonyította, hogy elképesztő érzéke van a divathoz. A 42 éves színésznő bájos, nőies kisugárzásáért odáig vannak az ismert márkák és a divatlapok. Nem véletlenül fest mindig olyan tökéletesen, a színészkedés előtt ugyanis még a modellpályával kacérkodott. Stílusára igencsak nagy hatást gyakorol, hogy már jó ideje a Dior nagykövete, így abszolút tisztában van a francia elegancia klasszikus és modern jellemzőivel.

Nemrég Párizsban kapták lencsevégre a fotósok, ahol természetesen hozta a tőle jól megszokott, kifinomult sikket. Igazi francia stílust képviselt öltözékével, hihetetlenül romantikus darabba bújt. A virágminta egyébként is roppant nőiessé varázsolja a megjelenést, arról már ne is beszéljünk, hogy az idei szezon egyik legtrendibb motívuma.

A legapróbb részletekig kidolgozta szettjét, valószínűleg nem sokan érkeznek ilyen alaposan átgondolt összeállításban egy teniszmérkőzésre.

Képek: Pierre Suu/WireImage/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

 

A francia vonalat nem csupán a romantikus virágmintával igyekezett belecsempészni a megjelenésébe. A magas talpú espadrilles szandál, a hozzá passzoló szalmakalap tökéletesen hozta a párizsi hangulatot.

Natalie Portman a mérkőzés alkalmán túl is bevetette a virágminta vonzerőnövelő erejét. A laza sikket kifinomult eleganciára cserélte, amikor a Dior bemutatójára érkezett díszvendégként. A retró fazonú ruha abszolút az ötvenes, hatvanas évek stílusát hozza, miközben lehengerlően nőiessé varázsolja a megjelenést.

Képek: Marc Piasecki/WireImage/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

 

A ruha titka épp az egyszerűségében rejlik. Tulajdonképpen pont olyan, mint maga Natalie Portman, természetesen gyönyörű. Nincs benne semmi extra, nem próbál több lenni annál, mint ami, mégis mindenkit elbűvöl. A sikkes eleganciához nem kell sokat mutató, extra különleges darabokat választani, sokszor a letisztult, könnyed darabok viszik el a show-t.

A ruhaválasztás valószínűleg nem is véletlen, ugyanis a francia divatház történelmében egyébként is fontos szerepet töltenek be a virágmotívumok. A színésznő ragyogott a csodás nyári darabban, le sem tagadhatná, hogy a vérében van a divat.

Kiemelt kép: Pierre Suu/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Pierre Suu/WireImage/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés