A blézer időtlen klasszikus, ami a női ruhatár azon megbízható kulcsdarabja, amire mindig számíthat az ember, ha egy csipet eleganciát akar kölcsönözni a megjelenésébe, egyszerűen. Ezt a státuszát az idei trendekben is őrzi, ám ezúttal plusz csavart vittek a tervezők abba, hogyan érdemes viselni a még sikkesebb hatásért.

A blézer új neve 2020-ban a Parisian Pull

Szerencsére ördöngös és bonyolult dologra nem kell gondolni, ahogy azt a kifutókon és a street style influencerek szettjein láthatjuk. A titok kulcsa egy öv, amivel egész egyszerűen össze kell fogni a blézert. A stílustrükk Párizsból indult, így alig meglepően el is nevezték Parisian Pull-nak. Az elnevezés híven tükrözi azt a hanyag eleganciát, ami a párizsi nőket jellemzi: adott egy blézer meg egy öv, és ők ilyen csodás look-ot kreálnak vele. Alább mutatjuk is, hogyan.

Ez a stílus, a most divatos, hosszabb szabású blézerekkel mutat igazán jól. Nagyon egyben tartja a szettet, ha színben harmonizáló kiegészítőkkel és ruhadarabokkal viseled.

Még sikkesebb lesz, ha a blézer gallérját is felhajtod.

Nagyon jól működik színben megegyező övvel, illetve nemcsak blézerrel, de más kiskabátkával is kipróbálhatod a trükköt. Azonnal sportosan elegáns lesz a hatás.

Főkép: Getty Images/Christian Vierig.

  • Megosztás:
hirdetés