Egész nap pizsamanap? Miért ne? A kimonók kényelmesek, ultranőiesek, és simán helyettesíthetik a blézert. Némelyik annyira esztétikus, hogy elegáns stílusesszenciája lehet a farmeres öltözéknek. A puha háziruhák sem maradnak le a sorban, hiszen egy-két pizsamafelső és rékli kreatívan kombinálható az utcai ruházattal. Otthon sem kell lemondanod a nőies megjelenésről!

hirdetés

Pár éve, a kilencvenes évek divathullámaival tört be az a trend, ami a hálóruházatot az utcai öltözékkel elegyíti. Rámutatott arra, hogy a szatén anyagú kimonók, a pizsamaingek, a csipkés neglizsék, a színes háziruhák és kaftánok remekül összeboronálhatók farmeres szettekkel, egyfajta bohém eleganciát csepegtetve a kényelmes outfitbe.

Ultranőies kimonók és háziruhák: kényelmesek és jól mutatnak

Talán sokan emlékeznek még rá, hogy egy-két évvel ezelőtt hány divatblogger flangált az utcán színes-mintás, fényes anyagú ingekben, melyek nem csak pizsamára hajaztak, hanem pontosan azok voltak, aminek látszottak. A csipkés topok eddig is divatosak voltak blézerrel kombinálva, otthon azonban kardigánokkal, pulóverekkel viselheted őket.

 

Ez a divatirányzat remek alternatívát jelenthet, ha otthon sem szeretnél slamposan mutatkozni, vagy úgy érzed, a kapucnis pulóver és a mackóalsó nem a te világod. Összeszedtük azokat a hálóruhákat a kínálatból, melyek napközben is vidám, nőies, stílusos és komfortos megjelenést biztosíthatnak számodra, és webáruházból is megrendelhetőek.

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés