Néha banális apróságokon múlik, hogy mitől lesz harmonikus a megjelenés. A nőies öltözékek alapja persze a megfelelő fazonválasztás, de a kiegészítők, színek, minták játéka sem lényegtelen. Főként az arányok eltalálásán van a hangsúly, amihez most egy kis segítséget adunk.

hirdetés

A stílusosan nőies öltözködés nem azon múlik, hogy hány ruha lóg az ember szekrényében. Már néhány alapdarabbal is sokféle variáció összehozható, de az összhang szempontjából egyáltalán nem mindegy a hogyan kérdése.

Hová helyezd a kontrasztokat? Milyen színhatásokkal kelthetsz jó benyomást? Hogyan variáld változatosan a kiegészítőket?

Időtálló, nőies öltözékek: letisztultak, mégis stílusosak

Most, hogy a rohanó életmód kicsit kiszámíthatóbbá és letisztultabbá vált, jut idő szelektálni a gardróbban, és jobban átgondolni, hogy valójában mennyi ruhára van szükségünk. A jól kombinálható kulcsdarabok mindig nagy előnyt jelentenek, hiszen egyszerűségük révén könnyen gyúrható, alakítható a stílusuk, és pont emiatt időtállóak.

 

Az viszont a videóból is kitűnik, hogy még a letisztult fazonok esetében sem mindegy, hogyan boronálod össze őket. Egész apróságokon csúszhat el az összhang, így a finom, kiegyensúlyozott színhatásokra, valamint a kontrasztok helyes arányára ügyelni kell. A stylist 10 szuper tippet ad, amiket érdemes megfogadni!

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés