A pólók praktikus, sokoldalú kreációk, melyekkel könnyedén feldobhatod, vagy éppen letisztulttá varázsolhatod az öltözéked. Az otthoni lezser szettekbe is kényelmesen beilleszthetőek, de a nyári ruhatárból sem hiányozhatnak.

hirdetés

A póló univerzális stílusú, örök darab, ami mindenhez passzol, ezért változatosan kombinálható. Bár magán viseli az aktuális divatjegyeket, nem kötődik szorosan egyik trendhez sem, csapongó kedvét pedig érdemes kihasználni.

Szimpla, feliratos és színes pólók a kínálatból

A póló mindig olyan lesz, amilyennek te akarod. Megszelídül, ha szoknyával, blézerrel, vagy nőies, magas derekú nadrággal viseled, ugyanakkor az öltözék legvagányabb, legfeltűnőbb foltjaként tündököl, amennyiben merészebb, mintás megoldásra esik a választásod.

 

Ráadásul otthonosan simul bele a sportosan laza tréningszerelésbe, de éppúgy jól idomul a sikkesebb utcai szettekhez. A tavaszi-nyári pólók a színes-mintás retró divat, valamint a visszafogott, minimál irányzat kedvenc kiegészítői, melyekkel sokoldalúan variálhatod a megjelenésedet. Mutatjuk, milyen szuper darabokat szerezhetsz be online, 5000 forint alatt!

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés